Nieuws

Apex Legends Mobile-teaser onthult eerste blik op exclusieve Legend

Apex Legends Mobile-teaser onthult eerste blik op exclusieve Legend

Respawn Entertainment heeft een teaser uitgebracht voor de eerste mobile-exclusive Legend. Naast deze teaser werd ook de releasedatum voor Apex Legends mobile aangekondigd.

Respawn heeft niet stilgezeten, want naast de release van season 13 hebben de ontwikkelaars ook meer details onthuld over Apex Legends Mobile, waaronder een gloednieuwe trailer voor seizoen 1 die mogelijk de eerste mobile-exclusive Legend heeft geteased.

De Apex Legends Mobile-ontwikkelaar had eerder al bevestigd dat de game inderdaad mobile-exclusive Legends bevat, die waarschijnlijk niet voor pc en consoles beschikbaar zijn.

Hoewel sommige spelers, die Apex niet op mobiel willen spelen, teleurgesteld waren toen dit nieuws naar buiten kwam, was er een overvloed aan mobile gamers die wel geïnteresseerd zijn in de komst van de Battle Royale op iOS en Andriod. Inmiddels zijn er al meer dan 10 miljoen fans die zich geregistreerd hebben om aan de slag te kunnen het mobiele spel.

Apex Legends Mobile komt op 17 mei uit in de App- en Google Play store.

Apex Legends Mobile trailer

Veel fans waren enthousiast over deze aankondiging, maar naast de onthulling van de wereldwijde release datum brachten de ontwikkelaars ook een gloednieuwe trailer uit voor seizoen 1 van Apex Mobile.

Veel fans denken nu dat er aan het einde van de trailer een teaser zit voor de eerste mobile-exclusive Legend.

Embedded content: https://twitter.com/alphaINTEL/status/1524405082107883520?refsrc=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1524405082107883520%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1&ref_url=https%3A%2F%2Fcharlieintel.com%2Fapex-legends-mobile-teaser-reveals-first-look-at-exclusive-legend%2F176376%2F

Aan het einde van de trailer is de legend Blisk te zien, terwijl hij naar de Apex Games zit te kijken. De aankondiging op de tv zegt dat de Legends een "nieuwe rivaal" hebben, met een afbeelding van een grijs personage achter een vurige achtergrond.

Ook komt er wat tekst in beeld naast de nieuwe legend, waar staat "nieuwe uitdager die de ranks beklimt", wat nog verder aangeeft dat het inderdaad om een nieuwe legend gaat.

Apex Legends Season 13

Het nieuwste seizoen van Apex Legends is nog maar net uit op pc en consoles, met een heleboel nieuwe content, zoals de Legend Newcastle en grote veranderingen aan de ranked gamemodes.

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann