Nieuws

Respawn onthult abilities van nieuwe Apex Legend Newcastle

Respawn onthult abilities van nieuwe Apex Legend Newcastle

Apex Legends ontwikkelaar Respawn Entertainment heeft alle abilities van de nieuwe legend Newcastle onthuld in een nieuwe trailer van van de Battle Royale.

Newcastle staat bekend als een heroïsche verdediger en is een op verdediging gerichte legend, die uitblinkt als het gaat om het beschermen van zijn teamgenoten wanneer het mis gaat. Zijn passieve vaardigheid, Retrieve the Wounded, zorgt ervoor dat hij neergehaalde teamgenoten kan verplaatsen terwijl hij ze tegelijkertijd kan reviven. Als je Retrieve the Wounded inzet, verschijnt er ook een naar voren gericht schild dat hem en de neergehaalde teamgenoot tijdens het reviven bescherming biedt.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=rVVvu-SsV3I

Met zijn tactical ability, Mobile Shield, gooit Newcastle een energieschild naar voren, opnieuw met als doel zijn team te beschermen. Eenmaal ingezet, kan het schild worden bestuurd en verplaatst door Newcastle via een aangesloten drone.

De Ultimate ability van Newcastle, Castle Wall, biedt een enorme hoeveelheid bescherming en afscherming voor zijn teamgenoten. Newcastle springt naar een teamgenoot of een doelgebied toe en knalt tegen de grond, waardoor er voor hem een groot schild ontstaat. Hoewel het schild even hoog als breed is, is het van achteren open, wat betekent dat je voorzichtig moet zijn met waar je deze ability inzet om te voorkomen dat tegenstanders je van achteren aanvallen.

Newcastle is de broer van Bangalore

In een onlangs bekend gemaakte webpagina op de Apex-site staan nog meer aanvullende details over Newcastle. Zo staat er, onder andere, informatie over zijn achtergrond, echte naam, leeftijd en zijn gecompliceerde verleden met Bangalore.

De echte naam van Newcastle is Jackson Williams. Hij veranderde zijn naam echter in Newcastle, zodat hij mee kon doen aan de Apex Games, zonder dat zijn zus, Bangalore, dit door zou hebben.

Newcastle wordt tijdens seizoen 13 in Apex legends geïntroduceerd. Daarnaast wordt in Seizoen 13 stormpoint aangepast, en krijgt het Ranked-systeem grote wijzigingen. Seizoen 13 gaat op dinsdag 10 mei van start.

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann