Artikel

Deze Hearthstone kaarten uit het Year of the Raven gaan we zeker missen

23 maart 2020, 14:13

Op 7 April start het nieuwe Hearthstone jaar, waar de jaarlijkse set-rotatie bij hoort. Dit keer nemen we afscheid van de uitbreidingen The Witchwood, The Boomsday Project en Rastakhan’s Rumble. Maar welke kaarten uit deze uitbreidingen gaan we het meest missen?

Zilliax

Unity. Precision. Perfection. Dit Zwitserse zakmes onder de kaarten is de meestgespeelde kaart in het spel, en niet zonder reden. De veelzijdigheid van Zilliax zorgt ervoor dat het altijd een goede kaart is om te spelen, zeker in langzame decks. Hoewel deze decks Zilliax zeker zullen missen, zal het gemis voor spelers van agressieve decks eerder als kiespijn zijn.

SN1P-SN4P

Deze mechanische alleskunner past net als Zilliax in bijna elk deck. Omdat SN1P-SN4P goed is in zowel de eerdere als in de latere beurten voelde het nooit slecht om deze magnetische vriend te pakken. Maar liefst 40% van de decks zullen deze kaart missen, waardoor hij zeker op deze lijst thuishoort.

Mass Hysteria

Alle liefhebbers van de Priest-klasse kunnen beamen dat deze kaart essentieel is om door het midden van het spel heen te komen. Zonder Mass Hysteria zal elk Priest deck ernstige problemen hebben met het overleven tegen agressieve decks, waardoor ze deze kaart zeker zullen missen.

Crystology

Sinds Divine Favor naar Wild verplaatst is hebben Paladins een grote behoefte gehad aan goede card draw-kaarten, welke vervuld werd door Crystology. Zonder deze kaart zullen alle Paladin decks een stuk meer moeite hebben met hun deck door te komen, waardoor ze deze zeker zullen missen.

Whizbang the Wonderful

Sinds dit de enige kaart is die ooit verbannen is uit de Hearthstone esports scene, zal deze daar niet gemist worden. Voor de casual speler zal het roteren van Whizbang echter een groot gemis vormen, aangezien het een goedkope manier was om toch een grote variëteit aan decks te proberen. Dit is dan ook de reden dat we Whizbang the Wonderful zeker gaan missen.

Deel: