Artikel

FIFA 20 Ultimate Team: Top 5 beste keuzes in Icon Swaps 3

Electronic Arts FIFA

20 maart 2020, 08:57

Vrijdag 13 maart is Icon Swaps 3 uitgebracht. Dit is de laatste mogelijkheid dat je icons gratis kunt behalen door middel van de game te spelen. Je hebt pas rond begin mei toegang tot alle tokens.

Met Team of the Season voor de deur is het misschien een lastige keuze voor welke icon of icons je moet gaan. Wij helpen jou een handje door onze vijf favoriete keuzes op een rijtje te zetten. 

1. Fabio Cannavaro - 20 tokens

Voor twintig tokens kun je misschien wel een van de beste icon-verdedigers vrijspelen. Cannavaro was vorig jaar ook al een goede verdediger, ondanks zijn lengte. Iets dat in FIFA 19 wel hard nodig was. Dit zegt genoeg over zijn verdedigende kwaliteiten.

Met 99 interceptions en standing tackle komen aanvallers lastig langs Cannavaro. Een van zijn nadelen is zijn lengte, maar dit compenseert hij met 99 jumping en 92 heading. In de opbouw is zijn passing niet al te best, maar in verdedigend opzicht ga je aan hem veel plezier beleven.

2. Kenny Dalglish - 16 tokens

Kenny Dalglish is in FIFA 20 toegevoegd binnen de icons. Toen bekend werd dat hij werd toegevoegd was er niet een hele grote hype. Totdat spelers hem voor het eerst gingen gebruiken in FIFA 20. Het bleek een spits die over de juiste kwaliteiten beschikt die nodig zijn in FIFA 20 en daardoor steeg hij in de eerste weken flink in prijs.

Met een vijf sterren zwakke been en allround aanvallende statistieken is het een aanvaller die je liever niet tegenover je hebt staan. Mocht je nog geen goede spits tot je beschikking hebben, dan is Dalglish een erg goede deal voor zestien tokens. Ons advies is om hem niet op andere posities in te zetten.

3. Dennis Bergkamp - 16 tokens

Voor zestien tokens heb je ook de keuze voor Dennis Bergkamp. Een Moments-kaartje om je vingers bij af te likken. Bergkamp kan als aanvallende middenvelder of spits uit de voeten. Hij heeft echter niet de snelheid om als diepe spits van grote waarde te zijn.

Vooral Bergkamps shooting en dribbling zijn van een uitmuntend niveau. Met 99 positioning, ball control en composure als beste statistieken. Hij heeft dan ook geen moeite om een doelpunt te scoren en aan de bal is hij tevens erg sterk. Let vooral op zijn snelheid en stamina, waar hij diep in de tweede helft wellicht niet meer de energie heeft om gevaarlijk te kunnen zijn.

4. Paolo Maldini - 13 tokens

Paolo Maldini is een verdediger die je vaak in teams terugziet van esporters. Wat natuurlijk niet zomaar is. Elke icon-variant van Maldini beschikt over de juiste verdedigende statistieken die nodig zijn voor een top centrale verdediger. Voor dertien tokens is zijn middelste versie vrij te spelen.

De 80+ pace en physicality statistieken maken hem een erg gebalanceerde verdediger. Wat vooral opvalt zijn de defending statistieken. Buiten heading zijn deze allemaal 95+. Wij hoeven jou niet te vertellen dat dit ervoor zorgt dat hij zijn mannetje staat in de verdediging.

5. Prime Icon Pack - 9 tokens

De Prime Icon pack is een lelijk eendje in deze top vijf. Dit is namelijk niet gegarandeerd een speler die in je team past. Echter denken wij dat een Prime Icon pack voor negen tokens tegenwoordig een erg goede deal is.

De meeste icons in deze Icon Swaps heb je pas op zijn vroegst eind april vrijgespeeld. Rond die tijd ligt Team of the Season om de hoek. Dat betekent dat er voor elke positie op dat moment enorm veel goede opties bijkomen om je team te versterken.

De Prime Icon pack kan het gokje waard zijn om toch die Gullit of Ronaldo in je team te krijgen. Let wel op, want die kans is enorm klein en het is dan ook een groot risico dat je neemt. 

Op andere posities ook nog op zoek naar spelers? Lees ook:

Beter worden in FIFA? Check eens de FIFA 20 coaching van The Guide. Blijf altijd op de hoogte van het laatste FIFA nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: