Artikel

Alles over Fortnite Chapter 2 Season 3

3 april 2020, 09:21

Op 20 februari begon Fortnite Chapter 2 Season 2. Het langverwachte seizoen dat uitgesteld werd bracht onder andere een nieuwe Battle Pass, locaties en wapens. Ook het komende Fortnite Chapter 2 seizoen 3 wordt waarschijnlijk weer een spektakel. Wij vertellen je wat je kunt verwachten.

We weten inmiddels dat Epic Games, normaliter, elke tien weken een nieuw seizoen introduceert. Het bedrijf week afgelopen seizoen af van haar schema, maar dit kwam hoogstwaarschijnlijk door de feestdagen. Het is natuurlijk nog de vraag of het coronavirus enige impact heeft op de ontwikkeling van de game. Toch geven we jullie alvast de informatie die nu beschikbaar is.

Wanneer begint Fortnite Chapter 2 Season 3?

Epic Games Fortnite Battle Pass 29 april

Epic Games geeft op de website 29 april aan als einde van de huidige Battle Pass

Als we tien weken vooruit tellen dan komen we voor het volgende seizoen uit op 30 april. Dat lijkt ook volgens Epic zelf de datum dat we seizoen 3 mogen verwachten. Het bedrijf geeft namelijk op haar eigen website aan dat de Battle Pass op 29 april verloopt. De ontwikkelaar van Fortnite wilt nog wel eens een of twee extra weken verlenging inlassen, waardoor begin mei ook tot de mogelijkheid behoort.

Update 14/04 - Epic Games heeft in een blogpost laten weten dat seizoen 2 met ruim een maand verlengd wordt, van 30 april naar 4 juni.

Welke veranderingen zijn er in Fortnite Chapter 2 Season 3?

Boten in Fortnite

Boten werden geïntroduceerd in Fortnite Chapter 2

Op dit moment is er nog niet veel bekend over het nieuwe seizoen. We verwachten in ieder geval een verschuiving in de meta. Nieuwe wapens die een intrede maken en oude wapens die in de bekende kluis verdwijnen. Daarnaast is het niet onwaarschijnlijk dat er weer een aantal nieuwe locaties bijkomen. Het is nog maar de vraag of Epic Games met het spionnen en agenten thema van dit seizoen doorgaat.

Update 29/04 - Data miners hebben drie posters ontdekt die wellicht iets te maken hebben met Fortnite Chapter 2 Season 3.

Fortnite Chapter 2 Season 3 posterFortnite Chapter 2 Season 3 poster

Fortnite Chapter 2 Season 3 poster

Fortnite Chapter 2 Season 3 poster

Komt er ook een nieuwe Battle Pass?

Uiteraard verwachten we in Fortnite Chapter 2 seizoen 3 weer een reguliere Battle Pass die voor 1000 V-Bucks te verkrijgen is. 1000 V-Bucks kosten je ongeveer tien euro. Het is nog even afwachten wat er in de Battle Pass zit, maar zoals altijd gaan dat weer skins, characters en emotes zijn. Daarnaast geeft de Battle Pass je een XP boost waardoor je sneller kunt levelen. Of er weer een cross-over gaat plaatsvinden met een superhelden universum of film? Dat is nog even afwachten.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Fortnite nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: