Artikel

Valorant agent tips & tricks: Raze

20 mei 2020, 15:03

Wat is de beste plek om als Omen naartoe te teleporteren, wanneer kun je het beste de Ultimate Ability van Breach gebruiken en hoe haal je het meeste voordeel uit de sprongkracht van Jett, oftewel: welke tips & tricks moet je weten om jouw spel op een Valorant agent te kunnen optimaliseren. In dit artikel bespreken we Raze, zo is er een alternatief gebruik van Paint Shells en kun je jezelf lanceren met haar Blast Packs.

Tip 1: Gooi je Paint Shells in de lucht

De granaat ontploft altijd na 3 seconden, maar de timer van de sub-munitie die eruit komt begint pas te af te tellen wanneer deze de grond raakt. Je kunt er dus voor kiezen de granaat de lucht in, of over gebouwen, te gooien waardoor deze ontploft voor hij de grond raakt en zodoende de schade en het zoning-potentieel van de abilitie over een groter gebied te verspreiden.

Tip 2: Gebruik Blast Pack om jezelf te boosten

Niet veel mensen zien Raze als een beweeglijke agent, maar dat kan ze wel zijn wanneer je het gebruik van je Blast Packs onder de knie krijgt. Je kunt je Blast Packs op veel verschillende manieren gebruiken en vooral het combineren ervan levert grote voordelen op, zo kun je enorm snel afstanden afleggen of zelfs boven muren springen om de tegenstanders te scouten wanneer je er twee achter elkaar detoneert.

Tip 3: Combineer Showstopper met je Blast Packs

Een sterke combinatie die Raze kan gebruiken is jezelf lanceren met een Blast Pack langs een opening en vervolgens Showstopper af te vuren in die opening. Je hoeft daarbij niet bang te zijn dat je raket alle kanten opvliegt Showstopper is namelijk, net als bijvoorbeeld Jett's Blade Storm, niet gevoelig voor bewegings-onnauwkeurigheid.

Mocht je nou zelf nog goede tips hebben die ontbreken op deze pagina, laat dat ons dan weten in het kanaal van deze agent in de Valorant Benelux Discord!

Volg al het nieuws over Valorant op de Valorant Benelux Discord en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Deel: