Artikel

De Call of Duty Warzone loadout van Vikkstar123

13 mei 2020, 15:51

In Call of Duty: Warzone spelen loadouts een grote rol. De spelers kunnen in deze battle royale-game hun eigen loadout samenstellen. Vervolgens kunnen ze, na het kopen van een loadout drop marker, met hun eigen wapens, perks en equipment strijden om de winst. Deze mogelijkheid roept een belangrijke vraag op: welke Warzone loadout moet ik gebruiken?

Om deze vraag te beantwoorden, kijken we in 'De Warzone Loadout van' naar de favoriete Warzone loadout(s) van een Call of Duty League speler, YouTuber of Twitch-streamer. Deze spelers zijn dagelijks op hoog niveau met Call of Duty bezig en hebben een goed beeld van wat werkt en wat niet. Vandaag kijken we naar Vikkstar123.

Wie is Vikkstar123?

Vikkstar123 is een content creator op YouTube. Met zijn bijna zes miljoen abonnees is hij met recht een grote speler te noemen. Deze Engelse YouTuber begon zijn carrière onder andere met het uploaden van video’s omtrent Call of Duty. De laatste jaren heeft Vikkstar123 zich gericht op Minecraft, Fortnite, PUBG en GTA 5. Een echte allrounder die zich de laatste maanden volledig op Cal of Duty Warzone heeft gestort.

Door zijn bijna 200 wins, KD van 3.7 en Score Per Minute van 495 behoort hij tot de top 1.4% van de Warzone community. Vikkstar123 is een speler die de actie opzoekt en voor zoveel mogelijk kills per match gaat. Benieuwd naar één van zijn beste loadouts? Laten we deze onder de loep nemen.

'High-kill games' met deze Warzone loadout

Vikkstar123 is een speler die graag veel kills maakt. Hij heeft dan ook een gemiddelde van 8 kills per game. Daar past natuurlijk een loadout voor een agressieve speelstijl bij. Wat opvalt is het feit dat de perk Ghost ontbreekt in zijn loadout. Hij verklaart dat hij liever op de radar van tegenstanders verschijnt, zodat ze hem zullen aanvallen en hij mogelijk meer kills maakt.

Hoog tijd om naar de loadout te kijken! Vikkstar123 speelt met de combinatie van de Grau 5.56 en de MP5. De Grau 5.56 is een enorm sterke en accurate assault rifle. De volgende attachments worden daarbij gebruikt:

  • Monolithic Suppressor
  • Tempus 26.4” Archangel
  • Commando Foregrip
  • 60 Round Mags
  • Cronen Sniper Elite

warzone-loadout-grau

Naast de Grau 5.56 wordt de MP5 gebruikt. De MP5 is één van de beste SMG’s binnen Call of Duty: Warzone én Modern Warfare. Op de korte afstanden kan je tegenstanders gemakkelijk uitschakelen door de hoge fire rate. Daarnaast ben je met de MP5 natuurlijk erg mobiel. Vikkstar123 gebruikt de volgende attachments:

  • Monolithic Suppressor
  • FTAC Collapsible Stock
  • Merc Foregrip
  • 45 Round Mags
  • Sleight of Hand

warzone-loadout-mp5

Verder bestaat deze Warzone loadout uit de perks EOD, Overkill en Amped. De lethal en tactical equipment C4 en Stun Grenade maken de loadout af.

Wil je meer weten over loadouts binnen Call of Duty Warzone? In ons artikel over Warzone loadouts leggen we je er alles over uit. Je vindt in dat artikel voorbeelden van loadouts voor iedere speelstijl.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: