Artikel

FIFA 20 Ultimate Team: Top 5 langzaamste spelers

Pexels

8 mei 2020, 14:57

In FIFA 20 Ultimate Team is het de bedoeling om een zo sterk mogelijk team bij elkaar te verdienen. Spelers als Messi, Ronaldo en Mbappé zie je dan ook regelmatig voorbij komen, maar heel veel laag gewaardeerde kaarten zullen nooit daadwerkelijk virtuele minuten maken. Om enkele van deze spelers toch hun moment in de spotlight te gunnen brengen wij deze 'Ode aan de mindere goden'. Met dit keer aandacht voor de vijf langzaamste spelers van FIFA 20 Ultimate Team

5. Alan Bennett - 29 snelheid

De lijst met langzaamste spelers van FIFA 20 Ultimate Team wordt geopend door Alan Bennett. De centrale verdediger, die in eigen land bij Cork City speelt, zal waarschijnlijk nooit olympisch goud op de 100 meter sprint winnen, maar hij houdt toch maar mooi een gouden speler achter zich in FIFA. Ondanks dat de twee beiden 29 punten voor sprintsnelheid hebben heeft de Ier met 30 punten voor acceleratie er eentje meer dan zijn gouden concurrent, die de vierde plaats op deze lijst bezet.

4. Wes Morgan - 29 snelheid

Die gouden speler in kwestie is de kolossale Jamaicaan Wes Morgan. De centrale verdediger kun je gerust omschrijven als een tank. Hij is namelijk naast een van de langzaamste spelers, met 101 kilogram, ook een van de zwaarste spelers in het spel. Ondanks zijn gewicht wist hij met zijn club Leicester City in 2016 kampioen van de Premier League te worden. De kans dat hij in FIFA 20 ook in een kampioensteam terecht komt is met zijn 29 acceleratie en 29 sprintsnelheid echter nihil.

3. Steven Anderson - 25 snelheid

Vanaf plaats drie komen de echte FIFA 20 slakken aan bod. Beginnend met de Schot Steven Anderson die met zijn 25 acceleratie en sprintsnelheid niet in de buurt komt van nummer vier Morgan. Anderson speelt zijn wedstrijden in de Schotse Premiership waar hij als centrale verdediger voor St. Johnstone FC uitkomt. 

2. Frode Kippe - 25 snelheid

Dat Frode Kippe op zijn 42e niet meer bij de snelste spelers ter wereld hoort is geen schande, maar de 24 acceleratie en 25 sprintsnelheid die hij op de mat legt zijn wel erg dramatisch. Gelukkig kan de Noor teren op zijn lengte en krachtige lichaam om het de aanvallers in de Noorse Elitieserien, waar zijn club Lillestrøm SK in uitkomt, lastig te maken, een sprintduel zou ik als ik hem was in ieder geval bij voorbaat aan me voorbij laten gaan.

1. Jamie McCombe - 24 snelheid

Dan zijn we aangekomen bij de langzaamste speler van FIFA 20 Ultimate Team: Jamie McCombe, wederom een centrale verdediger. De Engelsman speelt zijn wedstrijden op het derde niveau van Engeland bij Lincoln City. Wanneer hij eenmaal in beweging is, is zijn sprintsnelheid van 28 in deze lijst niet eens heel erg ondermaats, maar met slechts 20 punten voor acceleratie zijn de meeste spelers dan allang aan de horizon verdwenen.

Beter worden in FIFA? Check eens de FIFA 20 coaching van The Guide. Blijf altijd op de hoogte van het laatste FIFA nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: