Artikel

Zo open je Bunker 11 in Call of Duty Warzone

22 mei 2020, 10:09

In Call of Duty: Warzone kunnen de spelers eindelijk de geheimzinnige bunkers betreden. Het meest opvallend is de commotie rondom Bunker 11. In Bunker 11 kun je waanzinnig veel loot vinden, een MP7 blueprint claimen én kun je de nieuwe easter egg bewonderen: de nuke.

Het betreden van Bunker 11 werkt anders dan de andere bunkers. Het is dan ook niet gemakkelijk. Om je hierbij een handje te helpen gaan we je uitleggen hoe je dit zo slim mogelijk doet. We raden je aan om dit in Call of Duty: Warzone Plunder te proberen, omdat je in deze gamemode kan respawnen. Daarnaast speelt vervoer een grote rol: probeer zo snel mogelijk over een helikopter te beschikken.

1. Activation Phone

De eerste stap naar Bunker 11 is het vinden van de Activation Phone. Er zijn verschillende locaties binnen Verdansk waar deze aanwezig kan zijn. Dit is voor iedereen anders. Op de kaart hieronder van Reddit-gebruiker StrangerRobijn vind je ze bij de blauwe icoontjes. Stuur je team op pad en vind zo snel mogelijk de juiste telefoon.

warzone-bunker-11

Wanneer je de juiste telefoon gevonden hebt, gebruik je deze. Vervolgens zal de telefoon geluid maken en in het Russisch drie cijfers opnoemen. Deze drie cijfers moet je vertalen en goed onthouden. Dit vertalen kan door op de kaart hierboven te kijken. Onder 'Russian Numbers' vind je de getallen en hoe je ze uitspreekt. Het getal 0 wordt als 'nul' uitgesproken.

2. Number Phone

Als het goed is, heb je op dit moment drie cijfers onthouden of opgeschreven. Deze cijfers moeten in de juiste volgorde staan. Als dat het geval is, gaan we door! Het is de bedoeling dat je de Number Phones in de juiste volgorde bezoekt en gebruikt. Ook deze Number Phones vind je op de kaart hierboven. De locaties zijn met een rood icoontje aangegeven.

3. Bunker 11 betreden

Het is nu eindelijk tijd om Bunker 11 te betreden. Bunker 11 bevindt zich in het uiterste noorden van Verdansk. Op de kaart staat deze aangegeven met een geel icoontje. De deur kun je via het systeem aan de rechterzijde van de deur openen.

Eenmaal binnen valt er genoeg te ontdekken. Zorg dat je snel op zoek gaat naar de MP7 blueprint, zodat je deze voor altijd hebt vrijgespeeld. Deze blueprint vind je aan het einde van de bunker.

 

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: