Artikel

Valorant agent tips & tricks: Reyna

23 juni 2020, 11:04

Wat is de beste plek om als Sage een muur te plaatsen, wanneer kun je het beste de Ultimate Ability van Brimstone gebruiken en hoe haal je het meeste voordeel uit de sprongkracht van Jett, oftewel: welke tips & tricks moet je weten om jouw spel op een Valorant agent te kunnen optimaliseren. In dit artikel bespreken we Reyna, zo is er een defensief gebruik van Leer, kun je met Dismiss de spike-explosie overleven en tijdens Empress ongezien peaken met Dismiss.

Tip 1: Leer beschermt tegen één schot

Aangezien het oog van Leer één schot kan opvangen voor het vernietigd wordt kun je er in principe single-shot abilities, zoals bijvoorbeeld Raze haar ultimate, mee blokkeren. De ability is daarom ook zeer sterk tegen Operator gebruikers aangezien het voor hen het langste duurt het oog te vernietigen en het volgende schot te lossen.

Tip 2: Dismiss beschermt tegen álle damage

Waar veel agents hun leven moeten opofferen voor een last-second defense of kill op de spikesite, hoeft dat voor Reyna niet zo te zijn. Haar Dismiss ability beschermt namelijk tegen álle schade, dus ook die van de spike. Na de laatste kill je Dismiss gebruiken kan dus een behoorlijk economisch voordeel opleveren door het behouden van je wapen.

Tip 3: Gebruik Dismiss tijdens Empress om ongezien te kunnen peaken

Er zijn veel manier om de onzichtbaarheid van Reyna's Dismiss tijdens Empress te gebruiken, maar een van de meest nuttige is waarschijnlijk het ongezien peaken. Wanneer je als Reyna onzichtbaar wordt tijdens je ultimate, kun je ongezien om een hoek kijken of er zich ergens tegenstanders schuildhouden, vervolgens ongezien weer terug achter de dekking plaatsnemen en met voorkennis nogmaals kijken om je tegenstanders uit te schakelen.

Volg al het nieuws over Valorant op de Valorant Benelux Discord en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Deel: