Artikel

Dit weten we over Fortnite Chapter 2 Season 4

26 juli 2020, 08:20

Nog even en dan is het nieuwe Fortnite seizoen er. Fortnite Chapter 2 Season 4 belooft een hoop veranderingen te brengen. Krijgen we een Fortnite-wereld die weer volledig uit land bestaat? Of gaan we meer voertuigen zien? Wij zetten de belangrijkste zaken voor je op een rijtje.

Elke tien weken brengt ontwikkelaar Epic Games een nieuw Fortnite seizoen. Nou liepen de afgelopen seizoenen hier en daar wat vertraging op, mede door de feestdagen, het coronavirus en de onrust in Amerika. Toch lijkt het erop dat Epic Games zich dit keer aan de tijdlijn gaat houden. Daardoor kunnen we ook al speculeren over wat het nieuwe seizoen gaat brengen.

Wanneer begint Fortnite Chapter 2 season 4?

De huidige Battle Pass laat zien dat Fortnite Chapter 2 Season 3 tot 27 augustus duurt. Ook de website van Epic Games geeft aan dat het huidige seizoen tot 26 augustus loopt. We kunnen er dus vanuit gaan dat Fortnite Chapter 2 Season 4 start op donderdag 27 augustus. Geheel in lijn met de tien weken die Epic Games normaal voor een seizoen uittrekt, omdat het huidige seizoen op 17 juni begon.

Fortnite Chapter 2

Wat weten we over de veranderingen in Fortnite Chapter 2 season 4?

Op dit moment kunnen we heel weinig zeggen over de veranderingen in Fortnite Chapter 2 Season 4. Wel weten we dat er steeds meer land beschikbaar komt op het Fortnite-eiland. We gaan er daarom vanuit dat je in het nieuwe seizoen weer voornamelijk op het land moet vechten. Of dit ook het einde betekent voor andere wateractiviteiten zoals vissen, is onduidelijk.

De map van Fortnite Season 4 is verder een klein beetje veranderd. Ook zijn er zoals gebruikelijk weer vaulted en unvaulted items en wapens. Er zijn ook gloednieuwe Floppers toegevoegd.

Launch Pad

Komt er ook een nieuwe Battle Pass?

Elk seizoen brengt Epic Games een nieuwe Battle pass uit. Deze kost spelers ongeveer 1000 V-Bucks, wat overeenkomt met ongeveer tien euro. De Battle Pass garandeert spelers exclusieve skins, emoticons en spray's. Ook is het mogelijk dat er weer een Marvel of DC Comics superheld verbonden is aan de Battle Pass. Vorig seizoen was dit Deadpool, en bij het huidige seizoen kun je spelen als Aquaman.

Inmiddels is er veel meer informatie over de Battle Pass van Season 4.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Fortnite nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: