Artikel

Alle skins uit de Fortnite Chapter 2 Season 4 Battle Pass

27 augustus 2020, 10:40

Een nieuwe seizoen in Fortnite betekent ook een nieuwe Battle Pass. De Battle Pass van Fortnite Chapter 2 Season 4 bevat weer een hoop nieuwe skins, sliders en emotes. De seizoenspas kost 950 V-Bucks, omgerekend is dat 9.50 euro. Een hoger level in je Battle Pass bereik je door het voltooien van challenges en door het spelen van Fortnite.

De Battle Pass heeft dit seizoen een thema waarbij het Marvel Universum centraal staat. Het lijkt erop dat Epic Game elk seizoen de samenwerking met verschillende fantasie-universums aangaat, waarbij spelers afgelopen seizoen een Aquaman skin konden verkrijgen. Wij blikken nu vooruit op de tofste skins en items in de Fortnite Chapter 2 Season 4 Battle Pass.

Level 1-25: Thor, Thor, Thor!

Thor Fortnite Chapter 2 Season 4

De Thor skin in het nieuwe seizoen

De eerste 25 levels van de Battle Pass staan geheel in het teken van Thor. De Marvel superheld maakt zoals verwacht zijn intrede in Fortnite. Door het aanschaffen van de Battle Pass ontgrendel je de Thor skin meteen! Op level 9 kun je Thor zijn hamer verkrijgen, wat een harvesting tool is. Level 14 geeft je toegang tot de Thor Glider genaamd Mjolnir's Path, waardoor de superheld zijn hamer kan gebruiken om door de lucht te zweven. Gelijk een level daarna krijg je een Thor emote.

Thor Glider Fortnite Chapter 2 Season 4

Met Mjolnir's Path vlieg je over de Fortnite-wereld

Level 25-50: Veel Groot

Sappling Groot Fortnite Season 4

De Sappling Groot Back Bling, schattig he?

De volgende 25 levels staan in teken van de Marvel superheld uit de filmreeks Guardians of the Galaxy: Groot. Het boom-achtige personage ontgrendel je pas op level 38. Daarvoor kun je echter al Sappling Groot als Backbling verkrijgen, namelijk op level 32. Volgens de beschrijving moet je daar echter wel de 'Sappling Groot Challenges' voor voltooien. Op level 37 ontgrendel je ook de harvesting tool met een Groot-thema, en op 46 is er zelfs een emote waarbij zijn vriend Rocket Raccoon verschijnt.

Groot Fortnite Season 4

Hij is zeker Groot

Level 50-75: Er komt Storm en Doom

Storm Fortnite

Tijd voor bliksem met Storm

Een van de bekendste heroes uit de X-Men-series, Storm, maakt in de levels 50 tot 65 levels haar intrede. De bliksemgevoelige hero ontgrendel je op level 53. Vervolgens ontgrendel je haar harvesting tool op level 55, en Glider op level 57.

Gathering Storm glider Fortnite Season 4

Met de Gathering Storm glider is geen brug te ver

Level 65 tot 75 staan in teken van de villain Doctor Doom. Zijn harvesting tool ontgrendel je op level 64, waarna de Doctor zelf op level 67 speelbaar wordt. Op level 71 verdien je zijn glider.

Doctor Doom Fortnite Season 4

Is het einde nabij met Doctor Doom?

Level 75-100: Mystique en Iron Man

Mystique

Mystique is ook van de partij

De laatste levels zijn onder andere het podium voor de blauwe superheldin Mystique. Je ontgrendelt haar op level 80, waarna haar Back Bling op level 81 te krijgen is. Het meest interessante item is haar harvesting tool, die twee verschillende modi heeft. Een tweedelige set een een enkele.

Harvesting Tools Mystique

De twee harvesting tools van Mystique

Als laatste hero van de Battle Pass maakt Tony Stark, ofwel Iron Man, zijn intrede. Je ontgrendelt Stark zelf op level 93, waarna je op level 100 een emote kunt ontgrendelen waarbij hij zijn Iron Man-pak aantrekt. Hiervoor moet je echter wel de 'Tony Stark Awakening Challenges' voltooien.

Tony Stark Iron Man Fortnite Season 4

 

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: