Artikel

FIFA 21 Web App & Companion App release, functies en meer

Electronic Arts FIFA

7 september 2020, 14:41

De echte fans snakken naar de release van FIFA 21 en gelukkig is het bijna zo ver. De FIFA 21 Web App en Companion App geven je de optie om jouw FIFA Ultimate Team via mobiel en desktop te beheren. De eerste mogelijkheid om te starten aan jouw Ultimate team voor FIFA 21 is ook via de Web App, die vaak iets meer dan een week voor de grote release wordt uitgebracht. 

Wat zijn de Web App en Companion App?

Met de Web App en Companion App heb jij de unieke optie om zonder PC, PlayStation of Xbox je Ultimate Team te beheren. Via deze apps heb jij toegang tot de volgende functies van FUT:

  • Bekijken van de huidige objectives, milestones en voortgang van de season objectives
  • Het bouwen van je team(s)
  • Het voltooien van Squad Building Challenges
  • Toegang tot de gehele transfermarkt, zowel het kopen en verkopen van spelers
  • De winkel voor het openen van pakketjes
  • De club sectie, waarin alle spelers en consumables en club items te vinden zijn. Tevens kan je hier gebruik maken van de Quick Sell Recovery
  • De leaderboards

Wanneer is de FIFA 21 Web App release?

Op Twitter is naar buiten gekomen dan de FIFA 21 Web App op 30 september uitkomt. Zoals verwacht is dat ongeveer een week voor de release van FIFA 21. De Web App van FIFA 20 gaat tegen die tijd ook offline.

Wanneer is de FIFA 21 Companion App release? 

De Companion App wordt vaak pas na de grote release uitgebracht. Net als de Web App staat hier nog geen datum voor vast. 

Hoe krijg ik toegang?

Web App

Via je browser heb je toegang tot de Web App. Heb je nog nooit de Web App gebruikt? Dan is het handig om nu al met FIFA 20 al even op de Web App in te loggen. Het is namelijke een vereiste om eerst via de console toegang gehad te hebben tot je FIFA Ultimate Team. Heb je dit niet gedaan, dan heb je nog geen toegang als de Web App voor FIFA 21 gelanceerd wordt.

Companion App

De Companion App is voor IOS te downloaden in de App Store en voor Android-systemen in de Play Store. De app is kosteloos te gebruiken.

Web App geeft je de ideale start aan FIFA 21

Via de Web App heb jij als eerste toegang om aan je FIFA 21 Ultimate Team te beginnen. Met de start aan een nieuwe FIFA ontvangt elke speler gratis starter pakketjes vanuit EA. Vervolgens kan jij met deze items gaan handelen. Het is ook een uitstekende manier om een start te maken aan een aantal SBC's.

Naast de Web App hielp de FIFA demo natuurlijk ook om een goede start te maken met de nieuwe game. Helaas is de FIFA 21 demo geannuleerd, zodat EA zich kan focussen op de volledige game.

Wil jij beter worden in FIFA en vliegend van start na de release van FIFA 21? Dan kun je ook een 1-op-1 FIFA coaching sessie boeken bij Team Gullit. Ongeacht je niveau werken ze samen met jou aan een gedetailleerd trainingsplan en analyseren ze je FIFA 21 gameplay. 

Trading tips FIFA 21

Via de Companion App en Web App kun je je dus ook heel makkelijk begeven op de transfermarkt terwijl je PC of console in de buurt hebt. Om het maximale uit je transfers te halen hebben wij alvast wat FIFA 21 Trading tips op een rijtje gezet.

Beter worden in FIFA? Check eens de FIFA 20 coaching van The Guide. Blijf altijd op de hoogte van het laatste FIFA nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: