Artikel

De beste AR Loadout Warzone Season 5

15 september 2020, 14:06

In Call of Duty Warzone kom je in verschillende situaties terecht. Gevechten op korte, middellange en lange afstanden vragen allemaal om andere wapens en een verschillende aanpak. Door de juiste Warzone loadout samen te stellen wordt het makkelijker om als winnaar uit de strijd te komen. Maar, wat is een goede loadout?

Wie op YouTube naar ‘the best warzone loadout’ zoekt, komt enorm veel video’s tegen. Verschillende content creators en professionele Call of Duty-spelers claimen met de beste Warzone loadout te spelen. De beste loadout is voor iedereen anders en is afhankelijk van je speelstijl. Vandaag behandelen we dé ultieme Season 5 Reloaded Warzone AR Loadout.

M4A1 Primary Weapon

De M4A1 is binnen Call of Duty: Warzone weer helemaal terug van weggeweest. Infinity Ward heeft de afgelopen maanden flink gesleuteld aan de verschillende Assault rifle's. Wat ons betreft is de M4A1 daardoor op dit moment de beste keuze onder de Assault rifle's.

warzone-loadout-ar

In onze Season 5 Reloaded Assault rifle Loadout kiezen we voor een allround M4A1 die zowel op korte als middellange afstanden domineert. Deze M4A1 heeft vanzelfsprekend een Monolithic Suppressor. Verder gebruiken we de Stock M16 Grenadier voor een betere Damage Range en Recoil Control.

Daarnaast kiezen we de Commando Foregrip en 50 Round Mags. Met deze twee attachments verbeteren we de Aiming Stability en vergroten we de Ammo capaciteit. Tot slot gebruiken we een G.I. Mini Reflex voor een heldere, relatief snelle Optic. De attachments nog even op een rij:

  • Monolithic Suppressor
  • Stock M16 Grenadier (Barrel)
  • Commando Foregrip
  • 50 Round Mags
  • G.I Mini Reflex

MP5 Secondary Weapon

Onze nummer één keuze voor een Secondary (lees: tweede Primary) Weapon is de MP5. Deze Submachine gun is een geweldenaar op de korte afstanden. Bij de MP5 kiezen we voor een Monolithic Integral Suppressor in plaats van een reguliere Monolithic Suppressor. Daarnaast voegen we de FTAC Collapsible Stock en Sleight of Hand Perk voor de extra handelingssnelheid toe.

Belangrijk bij de MP5 is de Merc Foregrip. Deze attachment zorgt immers voor een betere Hip Fire Accuracy. Tot slot gebruiken we, omdat het gewoonweg nodig is, de 45 Round Mags. De attachments nog even op een rij:

  • Monolithic Integral Suppressor
  • FTAC Collapsible Stock
  • Merc Foregrip
  • 45 Round Mags
  • Sleight of Hand

De rest van onze Warzone Loadout kent weinig verrassingen. We kiezen voor de Perks E.O.D., Overkill en Amped. De Perk Overkill zou vervangen kunnen worden door Ghost, maar dan moet er een extra Loadout gekocht worden om zowel de M4A1 als de MP5 te krijgen. Tot slot gebruiken we de C4 en Stun Grenade.

Wil je graag verder experimenteren met verschillende Loadouts? In ons artikel De beste Warzone Loadouts voor iedere speelstijl geven we een aantal goede voorbeelden. Ook kijken we zo nu en dan naar Loadouts van bekende spelers. Laatst legden we nog de Call of Duty Warzone Loadout van Scump onder de loep.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: