Artikel

FIFA 21 Ultimate Team: Community Events

13 oktober 2020, 08:18

Binnen FIFA 21 worden Community Events voor het eerste geïntroduceerd. Dit is een nieuwe manier om rewards binnen FIFA 21 Ultimate Team vrij te spelen. Wat kunnen we verwachten van Community Events en hoe speel je deze rewards vrij? Wij leggen dit uit in dit artikel.

In FIFA 21 kun je op heel veel verschillende manieren extra content vrijspelen zonder dat dat geld hoeft te kosten. Community Events is een van die manieren, waarbij je wereldwijd met andere spelers samenwerkt om een bepaald doel te bereiken. Als het doel is bereikt, ontvangt iedereen uit de community de beloning(en).

Wat zijn Community Events?

Met Community Events werk je samen met de gehele FIFA community om speciale doelstellingen te voltooien. Iedere speler die deelneemt maakt kans op rewards. Hoe meer XP er vrijgespeeld wordt, des te meer rewards elke individuele speler ontvangt. 

Hoe werken Community Events?

Zoals in de onderstaande afbeelding te zien is lijken er vijf tiers binnen een Community Event aanwezig te zijn. Bij elke tier unlocked de gehele community een reward. Wanneer alle tiers vrijgespeeld zijn ontvang je tevens een groep reward. In het voorbeeld lijken dit nog de meest interessante rewards te zijn:

  • Stadion thema's
  • Tifo's
  • Achtergrond tifo's

Uit het voorbeeld lijkt er elke week een nieuwe Community Event plaats te vinden.  

Wat verwachten wij van Community Events?

Elke FIFA speler juicht nieuwe manieren om rewards vrij te spelen natuurlijk toe. Mits het natuurlijk interessante rewards zijn die de community vrij kan spelen. Indien de community alleen clubitems kan verdienen, dan verwachten wij dat er al snel minder mensen deelnemen aan deze Community Events. 

Wil jij beter worden in FIFA en vliegend van start na de release van FIFA 21? Dan kun je ook een 1-op-1 FIFA coaching sessie boeken bij Team Gullit. Ongeacht je niveau werken ze samen met jou aan een gedetailleerd trainingsplan en analyseren ze je FIFA 21 gameplay. 

Deel: