Artikel

Dynasty Riron: "Ik denk dat niemand ooit comfortabel een game tegen Hades speelt"

13 oktober 2020, 15:02

Dynasty staat in de halve finale van de Dutch League Country Finals na een klinkende overwinning op Team THRLL. Ietwat onverwachts won de nummer 5 van de Summer Split afgelopen weekend namelijk met 3-0. ADC Ryan "Riron" Lewis van Strydonck blikt vooruit op wat komen gaat.

Riron had in aanloop naar de confrontatie met Team THRLL wel vertrouwen in een goede afloop: "We zijn al best lang bezig met oefenen en wisten dat we een goed beeld van de meta hadden. Zodra we met veel moeite de eerste game binnen hadden gesleept, was ik vrij zeker dat het goed zou gaan."

Offday?

Was Dynasty nou zo goed of had Team THRLL een offday? "Veel mensen dachten dat wij als underdogs de wedstrijd in gingen, maar wij zijn de afgelopen tijd enorm gegroeid. Voor THRLL kan ik niet spreken, maar ik vermoed dat zij mindere voorbereiding en een slechtere kijk op de meta hadden."

LLL lastiger dan THRLL

"Ik denk dat LowLandLions in de play-offs heeft laten zien hoe sterk ze kunnen zijn in een BO5," vervolgt Riron. "Ik heb er zin in, maar denk wel dat het een lastiger wordt dan onze games tegen THRLL." Riron is daarnaast duidelijk over de gevaarlijkste speler van LLL: "Ik denk dat niemand ooit comfortabel een game tegen Hades speelt."

Minder fouten

Op individueel vlak heeft Riron voor zichzelf ook nog wel verbeterpunten richting het finaleweekend. "Elke game worden de individuele kwaliteiten van de tegenstanders beter en dus worden mijn fouten harder afgestraft. Het is dus aan mij om die fouten uit mijn speelstijl te halen zodat we op teamplay de wedstrijd kunnen winnen."

Op zaterdag 24 oktober speelt Riron met Dynasty de halve finale van de Dutch League Country Finals tegen LLL, waarna de winnaar van die wedstrijd op zondag 25 oktober de finale tegen PSV Esports speelt.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste League of Legends nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: