Artikel

5 Hearthstone decks om te proberen met de Madness at the Darkmoon Faire uitbreiding

14 november 2020, 09:51

Volgende week dinsdag komt de nieuwe Hearthstone-uitbreiding “Madness at the Darkmoon Faire” uit, waarbij 135 nieuwe kaarten aan het spel toegevoegd zullen worden. Onze Hearthstone-redactie heeft met deze nieuwe kaarten vijf verschillende, leuke decks gemaakt die jij op de eerste dag van de nieuwe uitbreiding kan uitproberen.

Aggro Demon Hunter

De Demon Hunter class krijgt met de nieuwe uitbreiding een hoop nieuwe agressieve kaarten. Met Stiltstepper kan je een hoop extra schade tegen je tegenstander doen, terwijl Acrobatics ervoor zorgt dat je nooit met een lege hand zal komen te zitten. Ideaal voor de speler die zo snel mogelijk van zijn tegenstander wil winnen!

Dit deck is in je Hearthstone-client te importeren door de volgende code te kopiëren:

AAECAea5AwAP/acDi7oD4LwDus
YD2cYD1cgD98gD3MwDgtADxtED
w90DyN0Dz90D2d4DyuMDAA==

Dubbele Old God Highlander Quest Shaman

Wil jij de nieuwe Old God kaarten gebruiken, maar weet je niet om welk van de vier je een deck wil bouwen? Geen zorgen! Wij hebben een deck in elkaar gesloten met twee van de coolste nieuwe kaarten: Yogg-Saron, Master of Fate en C’thun, the Shattered. Met de Shaman quest kan je de battlecries van deze kaarten zelfs verdubbelen wanneer gecombineerd met Tour Guide of Lightning Bloom. Ideaal voor de speler die van lange matches met een spetterend einde houdt!

Dit deck is in je Hearthstone-client te importeren door de volgende code te kopiëren:

AAECAaoIHv4FsgatkQO0kQOKlAPF
mQPGmQP8owO7pQPPpQOQpwPhqAOB
sQORsQPmtwPztwOTuQOTwgPgzAOb
zQOczgP7zgOh0QP+0QOu0gPw1AOd
2AOn3gOq3gO/4AMAAA==

Secret Face Hunter

Face Hunter was tijdens de Scholomance Academy uitbreiding al een erg sterk deck, en heeft nu een aantal nieuwe speeltjes gekregen. Met sterke Secret-synergie kaarten zoals Petting Zoo en Mystery Winner kan je nog sneller van je tegenstander winnen terwijl zo proberen om jouw secrets heen te spelen.

Dit deck is in je Hearthstone-client te importeren door de volgende code te kopiëren:

AAECAR8ExwOHsAP21gOP4wMNng
GoAocE/gz7rwP8rwOkuQP/ugOb
zQOizgPG0QPy4QOE4gMA

Deck of Chaos Quest Warlock

Dit deck gebruikt de nieuwe Warlock-kaart Deck of Chaos, alsmede de quest Supreme Archaeology, om bijna alle minions in je deck een stuk goedkoper te maken. Vervolgens kan je je tegenstander vermorzelen met een sterke Malygos-combo of de nieuwe Old God C’thun the Shattered.

Dit deck is in je Hearthstone-client te importeren door de volgende code te kopiëren:

AAECAf0GCrQD2wbcBuujA/CsA/
O3A+6/A/bWA7/gA73jAwralgPa
mwOhoQPlrAPrrAPsrAPtrAPurA
PpvgOS3gMA

Pure Silver Hand Recruit Paladin

Pure Paladin was in Scholomance Academy één van de beste decks, door de sterke Libram-kaarten te combineren met de kaarten die wat speciaals doen wanneer je geen neutrale kaarten in je deck hebt. Met Madness at the Darkmoon Faire komen daar een aantal kaarten bij die met de Silver Hand Recruits samenwerken, die uit de Hero Power van de Paladin komen. Eindig hierbij met de nieuwe High Exarch Yrel, en laat je tegenstanders zien dat er geen class boven Paladin gaat.

Dit deck is in je Hearthstone-client te importeren door de volgende code te kopiëren:

AAECAZ8FBMq4A4TBA4feA4jeAw
2crgOWtgP9uAPquQPruQPsuQPK
wQPA0QPK0QPg0QOC3gOE3gOi3g
MA

Afsluiting

Dit zijn de decks die wij bedacht hebben voor de nieuwe Madness at the Darkmoon Faire uitbreiding, maar er zijn natuurlijk nog oneindig meer mogelijkheden. Wij hopen dat deze decks heel sterk blijken, maar we kunnen niks garanderen. Als je niet veel dust tot je beschikking hebt is ons advies om deze decks niet meteen te craften, maar vooral eerst te spelen met de kaarten die je krijgt. Wacht vervolgens een weekje of twee om te kijken welke decks dan sterk blijken om je hard verdiende dust uit te geven.

Deel: