Artikel

Deze vijf esports prijzen vielen live op stream uit elkaar

22 oktober 2019, 14:48

Afgelopen weekend viel de trofee van Eddie bij de Hearthstone Masters Tour live op stream uit elkaar, maar het was zeker niet de eerste keer dat dit gebeurde. In verschillende games kwam hetzelfde voor, vaak tot hilariteit van de winnaar en de commentatoren.

Pokémon World Championship 2019

De tweede plaats op het PWC leverde Isaac Terceira alsnog een prijs op, maar helaas bleef het beeldje niet heel. De beteuterde Terceira kan niet zo goed met de situatie omgaan aan zijn gezichtsuitdrukking te zien.

Gameforce Masters CS:GO 2018

Vorig jaar won het CS:GO team Saltyskins de finale van Gameforce Masters en mochten de vijf mannen daarom de welverdiende beker in ontvangst nemen. Helaas viel de trofee in meerdere delen uit elkaar, maar bleven ze de prijs trots in de lucht houden.

StarLadder Berlin Major 2019

Vorige maand won Astralis de finale van de StarLadder Major in Berlijn met 2-0 van AVANGAR en mochten ze een grote beker in ontvangst nemen. De onderkant bleek helaas niet zo stevig bevestigd te zijn.

Overwatch Contenders Season 3

Het Koreaanse RunAway versloeg in de finale Element Mystic en werd zodoende kampioen van de Zuid-Koraanse Overwatch Contenders. Bij het optillen van de beker liet helaas een van de twee handvatten los en probeerden de spelers dit op een originele manier op te lossen.

Hearthstone Masters Tour Boekarest 2019

En tot slot natuurlijk Eddie, die afgelopen weekend een trofee in zijn handen kreeg na het winnen van de Hearthstone Masters Tour in Boekarest. Een deel van de uitgereikte prijs liet los en zowel Eddie als de presentatoren werden er ietwat ongemakkelijk van.

Deel: