Artikel

Een terugblik op 2019 met... Supahsemmie

8 december 2019, 20:54

In de maand december blikt Esports Club iedere dag terug op het jaar 2019. Dit doen we samen met een persoonlijkheid uit de branche. In januari blikken met dezelfde mensen vooruit op 2020 en wat het nieuwe jaar te brengen heeft voor esports.

Supahsemmie is al jaren een enorm imponerend obstakel voor veel spelers. Deze Young Link main heeft in Super Smash Bros Ultimate een van de beste combo games in Europa en kan een enkele fout van de tegenstander afstraffen met vaak het verlies van een stock als gevolg. Supahsemmie is altijd een genot om naar te kijken, maar wat vond hij een genot om naar te kijken?

"Voor mij was de Grand Finals van Super Smash Bros Ultimate op EVO 2019 toch wel een hoogtepunt. MkLeo en Tweek waren zo aan elkaar gewaagd en het was super close. Het voelde alsof er twee giganten het podium opkwamen om het met elkaar uit te vechten. Zeker toen Tweek het op een gegeven moment overleefde tot 190% zat ik echt op het puntje van mijn stoel."

Deze content wordt mede mogelijk gemaakt door Guice Real Energy. Esports Club en Guice Real Energy slaan de handen ineen met als doel om de Smash community in Nederland te helpen groeien door middel van meer zichtbaarheid en het ondersteunen van toernooi-organisatoren.

Deel: