Artikel

Een terugblik op 2019 met... Shuc

3 december 2019, 12:08

In de maand december blikt Esports Club iedere dag terug op het jaar 2019. Dit doen we samen met een persoonlijkheid uit de branche. In januari blikken met dezelfde mensen vooruit op 2020 en wat het nieuwe jaar te brengen heeft voor esports.

Shuc is een Nederlandse Greninja speler in Super Smash Bros Ultimate. Hij heeft in de loop der jaren een flinke naam voor zichzelf weten te maken en wordt nu gezien als één van de beste Greninja spelers in Europa. Shuc organiseert ook zijn eigen toernooien, waaronder TCT in Tilburg.

"Mijn esports moment van 2019 is toch wel toen Space van Glutonny wist te winnen op Ultimate Fighting Arena. Space heeft het al zo lang goed gedaan en nu kreeg hij eindelijk de kans om tegen Glutonny te spelen, de huidige nummer één van Europa. Het was echt heel spannend, maar Space won de set toch. Iedereen was zo blij en het was super hype. Dat Space daarna ook nog Kameme verslaat was de kers op de taart, maar Space zijn set tegen Glutonny blijft toch mijn favoriet."

Deze content wordt mede mogelijk gemaakt door Guice Real Energy. Esports Club en Guice Real Energy slaan de handen ineen met als doel om de Smash community in Nederland te helpen groeien door middel van meer zichtbaarheid en het ondersteunen van toernooi-organisatoren.

Deel: