Artikel

Top 5 FIFA 20 Ultimate Team: Team of the Tournament - Group Stage

Electronic Arts FIFA

7 december 2019, 17:44

Een week voor de laatste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League heeft Electronic Arts het Team of the Tournament - Group Stage uitgebracht. EA heeft hiermee flink uitgepakt met veelal grote namen. Wij selecteren de vijf beste keuzes in het TOTGS team.

1. Kylian Mbappe (PSG, Ligue 1)

Kylian Mbappe is volgens ons de beste speler in het TOTGS team. Dit vertaalt zich door in zijn waarde. Hij is namelijk ook de duurste speler. Waar zijn eerste inform nog een vrij kleine upgrade kreeg is dit 91 rated kaartje een enorme upgrade ten opzichte van zijn gouden kaartje. Dit is voelbaar in de game. Hij heeft alles wat je zoekt in een spits en daar betaal je ook voor. Er is een grote kans aanwezig dat hij met Team of the Year zijn beste kaartje in het jaar krijgt en dit kaartje dan flink daalt in prijs. Goed om rekening mee te houden. 

2. Lionel Messi (FC Barcelona, LaLiga Santander)

In eerste instantie dachten wij geen Lionel Messi te selecteren in deze top 5. Maar Messi verdiend het natuurlijk altijd om geroemd te worden. Hij is samen met Kylian Mbappe veruit de beste twee spelers in het TOTGS team. Let wel op als je geïnteresseerd bent in een Messi dat hij op korte termijn nog twee speciale kaartjes krijgt. Donderdag 12 december krijgt Messi een 96 Player of The Month en in januari een Team of the Year kaartje. 

3. Marc-André Ter Stegen (FC Barcelona, LaLiga Santander)

Marc-André Ter Stegen is volgens een groot deel binnen de FIFA community de beste keeper op dit moment binnen FIFA 20 Ultimate Team. Zijn gouden kaartje is dan ook met afstand de meest gebruiker keeper in de game. Een verbeterde versie van Ter Stegen is dan ook zeer interessant om je gouden kaartje van te upgraden. 

4. Sergio Ramos (Real Madrid, LaLiga Santander)

Sergio Ramos is de afgelopen jaren altijd wel een verdediger geweest die populair is in FIFA Ultimate Team. Dit jaar lijkt hij wat minder gekozen te worden met de vele andere opties die er zijn binnen LaLiga. Denk aan een RTTF Militao, Varane, Lenglet en Scream Pique. Met dit TOTGS kaartje is Ramos zeker weer een goede optie als je een LaLiga team of achterhoede hebt. Ramos heeft veel overeenkomsten met bijvoorbeeld een van Dijk. Hij heeft sterke defensieve statistieken en is ook nog eens een dominant in de lucht. 

5. Lautaro Martinez (Inter, Serie A)

Inter maakt in de eerste seizoenshelft een erg sterke indruk. Een van de pareltjes die zich laat gelden is Lautaro Martinez. Martinez heeft een erg grote upgrade gekregen met zijn TOTGS kaartje. Indien je League Player Matteo Politano al hebt vrijgespeeld is Martinez natuurlijk een erg mooie optie om hem mee te linken. Martinez is klein, behendig, een goede afmaker en ook nog eens erg sterk. Het enige nadeel is zijn lage balance. Als hij zo doorgaat krijgt Martinez met Team of the Season wel een erg ziek kaartje. 

Andere top 5's:

 

Beter worden in FIFA? Check eens de FIFA 20 coaching van The Guide. Blijf altijd op de hoogte van het laatste FIFA nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: