Artikel

Een vooruitblik op 2020 met... Loading...

12 januari 2020, 16:40

In de maand januari blikt Esports Club iedere dag vooruit op het jaar 2020. Dit doen we samen met een persoonlijkheid uit de branche. Vorige maand hebben we met dezelfde persoonlijkheden een terugblik gedaan op 2019.

Loading is een van de jongere pro’s in de Nederlandse Super Smash Bros Ultimate scene, maar hij weet met zijn Megaman, Roy en Joker toch een enorme indruk achter te laten. Loading heeft eindelijk het succes verkregen waar hij naar zocht in Ultimate, en is nog steeds de sterkste speler van het noorden van Nederland.

"Ik kijk natuurlijk altijd uit naar grote toernooien door heel EU heen. Maar omdat ik er vaak niet bij kan zijn gaat mijn voorkeur toch wel uit naar NL toernooien waar buitenlanders ook zullen komen, dat brengt veel hype met zich mee. Ik ben super excited voor The Ultimate Performance 3 volgend jaar."

Lees ook de terugblik op 2019 met Loading.

Deze content wordt mede mogelijk gemaakt door Guice Real Energy. Esports Club en Guice Real Energy slaan de handen ineen met als doel om de Smash community in Nederland te helpen groeien door middel van meer zichtbaarheid en het ondersteunen van toernooi-organisatoren.

Deel: