Artikel

Alle Call of Duty Cold War Warzone Perks

28 oktober 2020, 10:11

Het kiezen van de juiste Warzone perks is enorm belangrijk, want de perks spelen een grote rol. Om tot een goede keuze van Warzone perks te komen, is het natuurlijk handig dat jij precies weet wat een specifieke perk doet. Dit gaan we je uitleggen.

Call of Duty: Warzone heeft een uniek loadout-systeem waarin spelers, tegen een in-game betaling, hun favoriete loadout kunnen laten droppen. Naast je lievelingswapens kies je ook een aantal handige perks die na het selecteren van de loadout actief worden. Deze perks kunnen cruciaal worden in de strijd om de overwinning. Het is dus belangrijk dat jij de beste Warzone perks kiest die goed bij jouw speelstijl passen.

De Warzone perks kunnen, net als in de Multiplayer, opgedeeld worden in drie slots en/of categorieën: de rode, blauwe en gele. Volgens de standaard Call of Duty-regel kun je uit elke slot één Perk kiezen. Iedere perk geeft jouw character een specifiek voordeel. Tot op heden zijn de volgende perks bekend.

Slot 1: Engineer, Tactical Mask, Flak Jacket en Paranoia

Slot 1 bevat de volgende perks: Engineer, Tactical Mask, Flak Jacket en Paranoia.

Met de perk Engineer kun je equipment en scorestreaks van je tegenstander door de muren zien en zie je de scorestreaks van tegenstanders op je mini-map. Tactical Mask zorgt ervoor dat je bestand bent tegen de effecten van tactical equipment, zoals een flashbang en een stun grenade. Daarnaast ben je immuun voor gas.

Flak Jacket zorgt er juist voor dat je minder schade van lethal equipment, zoals granaten en claymores hebt. Ook de effecten van een molotov vuur is minder hevig. Paranoia geeft je een waarschuwing wanneer een tegenstander op jou richt. Wanneer de tegenstander zich buiten het zichtveld van de de speler bevindt, krijg je middels een oplichtend signaal de richting van de tegenstander te zien.

Slot 2: Scavenger, Quartermaster, Tracker en Assassin

Slot 2 bevat de volgende perks: Scavenger, Quartermaster, Tracker en Assassin. Met Scavenger neem je de ammo van de door jou uitgeschakelde tegenstanders over als je over hun lijk loopt. De perk Quartermaster zorgt ervoor dat jouw equipment iedere 25 seconden wordt aangevuld. Het gaat hier om zowel lethal als tactical equipment.

Tracker laat jou de voetstappen van de tegenstanders zien. Hierdoor krijg je een idee waar de net gepasseerde tegenstanders zich begeven. Tracker laat jouw tegenstanders ook op de mini-map zien wanneer je jouw wapen op hun richt. Assassin is een perk die een crosshair op de mini-map laat zien. Deze crosshair geeft een indicatie waar een tegenstander die een hoge killstreak heeft, zich bevindt. Schakel je deze tegenstander uit? Dan krijg je met de Assassin perk extra punten.

alle-warzone-perks

Slot 3: Cold-Blooded, Ghost, Ninja en Gung-Ho

Slot 3 bevat de volgende perks: Cold Blooded, Ghost, Ninja en Gung-Ho. De perk Cold Blooded zorgt ervoor dat 'player-controlled' scorestreaks jou niet detecteren. Daarnaast heeft een thermal scope geen effect op jou. Spelers in voertuigen kunnen jouw naamplaat met Cold Blooded niet zien.

Met de Ghost perk ben je niet zichtbaar voor spy planes, zolang je maar in beweging bent. De perk Ninja zorgt ervoor dat je stiller kan sprinten. Hierdoor kan je tegenstanders effectief besluipen.

De perk Gung-Ho laat je jouw wapen en equipment gebruiken terwijl je aan het sprinten bent. Ook kun je jouw wapens tijdens het sprinten reloaden. Verder krijg je van vallen minder damage en vuur je jouw wapens accuraat tijdens het sliden.

Naast Call of Duty: Warzone en de Multiplayer bestaat Black Ops Cold War ook uit Call of Duty Cold War Zombies en de verrassend diepgaande Call of Duty Cold War Campaign.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: