Artikel

Alle skins uit de Fortnite Chapter 2 Season 6 Battle Pass

Alle skins uit de Fortnite Chapter 2 Season 6 Battle Pass

16 maart 2021, 10:56

We zijn aanbeland bij season 6 in chapter 2! Een nieuw seizoen betekent ook een nieuwe Battle Pass. De Battle Pass van Fortnite Chapter 2 Season 6 bevat zoals altijd een hoop nieuwe skins, sliders en emotes. De Battle Pass kost 950 V-Bucks, omgerekend is dat 9.50 euro. Een hoger level in je Battle Pass bereik je door het voltooien van challenges en door het spelen van Fortnite.

In dit seizoen staat de Battle Pass in het teken van de oertijd, vandaar ook de naam ‘Primal’. Toch zien we ook dit seizoen weer bekende karakters vanuit andere universums terug. In Fortnite Chapter 2 Season 5 zagen we skins gerelateerd aan The Mandolarian. Dit seizoen is in deze Battle Pass Lara Croft vrij te spelen, het hoofdpersonage uit de gameserie Tomb Raider. Wij hebben alle skins die beschikbaar zijn in de Fortnite Chapter 2 Season 6: Primal Battle Pass op een rijtje gezet.

Level 1-9 Agent Jones

Op level 1 start je, hoe kan het ook anders, met de Agent Jones skin strak in pak.. Het hoofdpersonage van de huidige verhaallijn binnen Fortnite.

Fortnite Agent Jones skin

Level 10-22 Lara Croft

Bij level 10 begin je met het vrij spelen van items gerelateerd aan Lara Croft. Lara Croft is het hoofdpersonage van de bekende game, maar ook filmreeks Tomb Raider. Op level 15 ontvang je de Lara Croft skin. met vlak daarna bij level 16 een harvesting tool genaamd Pry Axe.

Fortnite Lara Croft skin

In 2021 bestaat de Tomb Raider serie 25 jaar. Hier wordt bij de level 22 stil gestaan met de 25th anniversary skin.

Fortnite Lara Croft (25th anniversary) skin

Level 23-37 Tarana

Level 23 staat in het teken van het vrij spelen van de Bone Punk set, met de skin Tarana in het middelpunt. De Tarana skin speel je vrij bij level 29. Op level 30 ontvang je een gerelateerde glider in de vorm van Bone Patrol.

Fortnite Tarana skin

Bij level 37 unlock je een variant van de Tarana skin genaamd; X-Tinction Armor.

Fortnite Tarana ( X-Tinction Armor) skin

Level 38-53 Raz

Vanaf level 38 tot en met 53 staan de items in het teken van de Raz skin. Een skin die iets weg heeft van Alladin. Op level 50 speel je de Raz skin vrij. Opvallend genoeg is hier geen variant beschikbaar binnen de Battle Pass. Deze kan je echter wel later vrij spelen met extra challenges.

Fortnite Raz skin

Level 54-69 Cluck

We ontkomen ook dit seizoen niet aan de kippen skins. Bij level 54 tot en met 69 speel je items vrij die allemaal verbonden zijn met de Cluck skin. De skin zelf speel je vrij bij level 61. Met op level 64 een harvesting tool genaamd Dummies.

Fortnite Cluck skin

Op level 69 zien we een Slurpy variant van de Cluck skin.

Fortnite Cluck (Slurpy) skin

Level 70-85 Rebirth Raven

In dit seizoen zien we ook weer een skin gerelateerd uit het superhelden universum. Het Raven karakter komt namelijk uit de DC Comics. In de Battle Pass speel je vanaf level 70 items vrij die gerelateerd zijn aan dit thema. Bij level 77 speel je de Rebirth Raven skin vrij.

Fortnite Rebirth Raven skin

Bij level 85 unlock je de classic skin van Raven. Deze lijkt wat weg te hebben van een skin die we eerder in Fortnite gezien hebben.

Fortnite Raven (Classic) skin

Level 86-100 Spire Assassin

Vanaf level 86 begin je met het vrij spelen van items verbonden aan de level 100 skin van dit seizoen. Binnen de Looming set zien we onder andere, voordat we bij de level 100 skin komen, een hele vette harvesting tool. De Spire Flame. Na weken strijden unlock je bij tier 100 de Spire Assassin. Een erg vette skin waar veel spelers naar gaan uitkijken om deze in hun locker te hebben.

Fortnite Spire Assassin skin

Martijn Rijnbeek
Martijn RijnbeekRedacteurDé FIFA fanaat van Nederland
Martijn Rijnbeek