Artikel

Alles over de Call of Duty Warzone Battle Pass

26 oktober 2020, 10:40

Levelen in Call of Duty: Warzone doe je met de battle pass. Met de Warzone battle pass speel je de game, stijg je in niveau en verdien je verschillende beloningen, zo heeft Activision voor ogen. De battle pass speelt voor Warzone-spelers dus een belangrijke rol. Reden genoeg om hier wat dieper om in te gaan.

De Warzone battle pass kost je 1000 COD points. Deze battle pass kun je direct via de Call of Duty-store kopen of je koopt 1000 COD points die eveneens binnen de Call of Duty-store te koop zijn. Warzone-spelers hoeven de battle pass in principe slechts eenmaal aan te schaffen. Immers, de battle pass geeft, bij het volledig uitspelen, een beloning van 1300 COD Points.

Voordat we beginnen moet je het volgende weten: Wie de volledige versie van Call of Duty: Black Ops Cold War heeft, zal merken dat de Warzone battle pass ook actief is binnen de Call of Duty Cold War Multiplayer, Call of Duty Cold War Zombies en natuurlijk Cold War Warzone. De battle pass is volledig geïntegreerd over de verschillende onderdelen. Hoe dit precies zit leggen we uit in ons artikel Call of Duty Cold War battle pass.

Content in de Warzone battle pass

De Warzone battle pass maakt het voor iedereen mogelijk om nieuwe, toffe content vrij te spelen, ook als je niet in het bezit bent van Call of Duty: Black Ops Cold War. De gratis spelers van Warzone kunnen met de battle pass tiers vrijspelen en daarmee onder andere nieuwe wapens unlocken.

Gloednieuwe wapens, operators, emblems, calling cards, dubbel xp of toffe blueprints van die ene goede assault rifle? Het is allemaal onderdeel van de battle pass. Een blueprint is een variant van een wapen. Deze variant heeft een aantal vaste attachments, ongeacht of jij dit wapen al vrij hebt gespeeld of niet. Blueprints zijn er in verschillende gradaties en maken het spelen met end-game wapens en attachments mogelijk voor iedereen.

Voor de gratis Warzone spelers is het soms wat lastig om wapens en de bijbehorende attachments vrij te spelen. De Warzone battle pass maakt Warzone en het spelen daarvan iets toegankelijker.

warzone-battle-pass

De battle pass heeft een duur van ongeveer twee maanden. In deze periode is het aan jou om de Battle Pass volledig uit te spelen en je alle content toe te eigenen. Na deze twee maanden breekt er een nieuw seizoen aan en wordt er een nieuwe battle pass geïntroduceerd met nieuwe wapens. Na enkele seizoenen heb je dus een behoorlijk arsenaal aan wapens en blueprints opgebouwd.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: