Artikel

De beste Black Ops Cold War settings

20 november 2020, 13:10

De beste Call of Duty: Black Ops Cold War instellingen kunnen het verschil maken. Wil je de optimale instellingen voor de Multiplayer of de game gewoon wat soepeler laten aanvoelen? Wij gaan je daar vandaag bij helpen door verschillende Black Ops Cold War instellingen toe te lichten.

Om te domineren in de Multiplayer van Black Ops Cold War kunnen de details het verschil maken. De instellingen zijn één van deze belangrijke details die jou een voordeel ten opzichte van jouw vijand kunnen geven. We focussen ons vandaag op de instellingen voor consoles, maar ook als PC-speler kun je hier van leren. Deze instellingen zijn geoptimaliseerd voor Multiplayer, maar ook in Cold War Zombies zullen ze je helpen.

Controller: sensitivity en button layout

Misschien het wel eerste wat je aanpast bij het opstarten van een nieuwe Call of Duty: sensitivity. Stick sensitivity geeft eigenlijk de snelheid aan waarmee jij rondkijkt. Het is belangrijk dat jij een sensitivity kiest waarmee jij snel genoeg bent om in-game te reageren. Daarnaast moet je de sensitivity wel kunnen controleren. Zet deze dus niet te hoog!

Met een relatief hoge sensitivity rondkijken vormt zelden een probleem. Veel vaker is het zo dat men moeite heeft om met een hoge sensitivity ingezoomd 'on target' te blijven. Is dit bij jou het geval? Zet je ADS stick sensitivity (low zoom) en ADS stick sensitivity (high zoom) dan op 0.8 of 0.9, zoals je in de foto hieronder ziet. Bij het inzoomen zal je sensitivity zichzelf met deze instellingen automatisch verlagen.

Wat button layout betreft, kunnen we het kort houden: zet deze op tactical. Een tactical button layout zorgt ervoor dat je met je rechter stick kunt kruipen en liggen. Dit maakt het mogelijk om te dropshotten en het sliden wordt hiermee stukken makkelijker.

ColdWar-controller-settings

Graphics: field of View en motion blur

Dit jaar kunnen de spelers voor het eerst hun field of view op consoles aanpassen. Field of view geeft de grootte van je zichtveld aan. Hoe groter dit is, hoe meer je in één oogopslag kan zien. Voor de meeste spelers is een field of view van 100 ideaal. Hiermee vergroten ze hun zichtveld aanzienlijk, maar blijft de game tegelijkertijd goed speelbaar. De werking van field of view zie je in de in-game afbeelding hieronder.

ColdWar-FOV-setting

Motion blur zorgt ervoor dat er een 'blur' effect optreedt wanneer je bijvoorbeeld een snelle draaibeweging maakt. Dit zorgt ervoor dat de omgeving, inclusief tegenstanders, een beetje vervaagt. De motion blur zet je dus uit door de functie op disabled te zetten.

Audio: high boost

Ook de juiste instellingen voor je audio kunnen het verschil maken. Met de volgende instellingen zal je de tegenstander goed horen en verplaats je onbelangrijke geluiden naar de achtergrond.

Om te beginnen mag je master volume op 100 zetten. Music volume is van minder belang, dus deze kan op 30-40 gehouden worden. Sound effects volume is enorm belangrijk, daarom moet deze op 100. Dialogue volume is wellicht wat minder belangrijk, maar het kan je in sommige gevallen (de in-game callouts) zeker redden. Deze zet je op 75. Cinematics volume blijft op 100.

Tot slot hebben we met audio presets de belangrijkste settings gehad. De audio presets zet je bij voorkeur op high boost.

We zijn ervan overtuigd dat deze Black Ops Cold War instellingen op positieve wijze een verschil gaan maken in jouw ervaringen met het spel. Probeer ze uit en pas gerust wat zaken aan als je dat prettig vindt.