Artikel

De beste FFAR 1 class voor Black Ops Cold War

17 december 2020, 18:55

Met de beste FFAR 1 class ga jij Call of Duty: Black Ops Cold War domineren. De FFAR 1 is ook wel bekend als de Famas. Dit wapen was meerdere jaren onderdeel van Call of Duty en is daarmee een klassieker te noemen. Dit jaar ben je met de FFAR 1 de baas op de korte en middellange afstanden. Reden genoeg om deze assault rifle te bespreken.

Het hebben van een goede class is belangrijk binnen Call of Duty. Met de beste Black Ops Cold War wapens sta je in de Multiplayer (en Zombies) al op 1-0 voorsprong. We schotelen je daarom vandaag een steengoede class setup voor. Maar, onthoud: om het 2-0 te maken en de wedstrijd te beslissen, zal je toch echt zelf je best moeten doen.

De FFAR 1

De FFAR 1 is een populair wapen binnen Call of Duty: Black Ops Cold War. Deze assault rifle is niet het beste wapen, maar het wordt toch veel gebruikt. Hoe zit dat? Dit komt, omdat het aanvoelt als een hybride tussen een assault rifle en een sub machine gun. Doordat het wapen een hoge rate of fire heeft en gebruiksvriendelijk is, wordt het ook veel gebruikt door competitive spelers.

Wie de FFAR 1 gebruikt, zal zich moeten realiseren: er zijn waarschijnlijk betere opties in de assault rifle en tactical rifle categorieën. Toch nemen we dit wapen, dat heerlijk speelt, met je door. We gebruiken de volgende attachments:

⦁ Millstop reflex: subtiele optic voor een duidelijk zichtsveld
⦁ Socom eliminator: +85% muzzle flash concealment en +17% vertical recoil control
⦁ 20.3” takedown barrel: +150% effective damage range
⦁ Steady aim laser: +20% hip fire accuracy
⦁ Field agent grip: +6% vertical recoil control en +20% horizontal recoil control
⦁ Salvo 44 rnd fast mag: meer ammo en sneller reloaden
⦁ Airborne elastic wrap: sneller inzoomen en mogelijkheid tot dropshotten
⦁ Raider stock: +40% aim walking movement speed

FFAR 1 en secondary Black Ops Cold War

Secondary, perks en de rest

Onze secondary in deze class is een shotgun naar keuze. Met de FFAR 1 zal je, helemaal als je nog niet alle attachments kan gebruiken, geregeld moeten reloaden. Een shotgun is in die situaties handig, omdat hier in geval van nood naar kan switchen.

Onze keuze voor de tactical equipment is gevallen op de stimshot. We gebruiken de stimshot, omdat je hiermee je health snel volledig kan herstellen. Verder kiezen we voor de frag grenade als lethal equipment en de field mic als field upgrade.

De wildcard die we gebruiken is gunfighter. Deze wildcard maakt het mogelijk om acht attachments te gebruiken en deze attachments heeft de FFAR 1 echt nodig.

De perks die gebruiken zijn flak jacket, scavenger en ninja. Hiermee ben je beter bestand tegen explosieven van de tegenstander, raak je nooit zonder kogels en kun je stiller rondrennen.

De FFAR 1 is in Call of Duty: Black Ops Cold War een hybride tussen een assault rifle en sub machine gun. Hiermee is dit wapen geschikt om te rushen. We moedigen je daarom aan om dit ook te doen.