Artikel

De beste Krig 6 class voor Black Ops Cold War

11 december 2020, 16:21

Met de beste Krig 6 class ga jij Call of Duty: Black Ops Cold War domineren. De Krig 6 is een accurate assault rifle dit vooral op lange afstanden de dienst uit maakt. Voor wie het liefst passief speelt en zijn of haar tegenstanders op afstand houdt, is de Krig 6 het ideale wapen. We bespreken onze favoriete Krig 6 class setup.

Het hebben van een goede class is belangrijk binnen Call of Duty. Met de beste Black Ops Cold War wapens sta je in de Multiplayer (en Zombies) al op 1-0 voorsprong. We schotelen je daarom vandaag een steengoede class setup voor. Maar, onthoud: om het 2-0 te maken en de wedstrijd te beslissen, zal je toch echt zelf je best moeten doen.

De Krig 6

De Krig 6 is een geweldig wapen. Het wapen staat bekend om zijn accuraatheid. Daarnaast heeft deze assault rifle nog een behoorlijke damage. Wie afstand ten opzichte van de tegenstanders weet te bewaren, zal het absoluut goed doen. Op korte afstanden doet de Krijg 6 het minder goed. Vermijd daarom gevechten op korte afstanden. Voor de Krig 6 gebruiken we de volgende attachments:

⦁ Millstop reflex: een subtiele optic die op korte en lange afstanden te gebruiken is
⦁ 19.7” Takedown barrel: +150% effective damage range
⦁ Field agent grip: +6% vertical recoil control en +20% horizontal recoil control
⦁ 40 Rnd speed mag: meer ammo en sneller reloaden
⦁ Airborne elastic wrap: sneller inzoomen en mogelijkheid tot dropshotten

Krig6 en shotgun Black Ops Cold war

Secondary, perks en de rest

In deze class kiezen wij voor een shotgun naar keuze als secondary. De Krig 6 domineert op lange afstanden, maar voor de korte afstanden wil je een bruikbaar wapen hebben: een shotgun.

Wat tactical equipment betreft, kiezen we voor de stimshot. De stimshot maakt het mogelijk om na een vuurgevecht snel te herstellen. Duik weg achter je dekking, gebruik je stimshot en strijd weer verder! Verder kiezen we de frag grenade als lethal equipment en field mic als field upgrade.

De Krig 6 heeft slechts vijf attachments nodig. Daarom kiezen we voor de wild card perk greed. We kiezen de perks engineer en flak jacket in slot 1. Scavenger en gearhead zijn onze keuzes voor slot 2. Tot slot valt de keuze in slot 3 op ghost en ninja.

Zoal gezegd: de Krig 6 is een sterk en daardoor zeer dominant wapen in de Black Ops Cold War Multiplayer. Gebruik heb op middellange afstanden en je zal gehakt maken van je tegenstanders.