Artikel

De beste Pelington 703 class voor Black Ops Cold War

19 december 2020, 13:10

Met de beste Pelington 703 class heb jij de beste en leukste sniper in Black Ops Cold War te pakken. Snipers en Call of Duty zijn een gouden combinatie. Met de snelle en makkelijk te gebruiken Pelington 703 land jij razendsnel een schot op het lichaam van je tegenstander. Laten we de beste Pelington 703 class met elkaar bespreken.

Het hebben van een goede class is belangrijk binnen Call of Duty. Met de beste Black Ops Cold War wapens sta je in de Multiplayer (en Zombies) al op 1-0 voorsprong. We schotelen je daarom vandaag een steengoede class setup voor. Maar, onthoud: om het 2-0 te maken en de wedstrijd te beslissen, zal je toch echt zelf je best moeten doen.

De Pelington 703

De Pelington 703 is één van de snelste snipers uit de geschiedenis van de Call of Duty-franchise. Dit betekent dat de quick-scope liefhebbers veel plezier aan deze sniper zullen beleven. Het wapen heeft één nadeel: hitmarkers. Wie de Pelington 703 gebruikt heeft, heeft vast gemerkt dat je relatief weinig tegenstanders met één kogel uitschakelt.

Om van de Pelington 703 een dodelijke sniper te maken, zal je de juiste attachments moeten kiezen, zodat je meer schoten raakt. Wij gebruiken de volgende attachments:

⦁ Stabilizer .308: +20% idle sway control
⦁ 26.5” tiger team barrel: +20% damage, +50% bullet velocity en +13% fire rate
⦁ Steady aim laser: +30% hip fire accuracy
⦁ Airborne elastic wrap: sneller inzoomen en mogelijkheid tot dropshotten
⦁ 7 rnd speed mag: meer ammo en sneller reloaden

Pelington 703 Call of Duty Black Ops Cold War

Secondary, perks en de rest

Onze secondary in deze class is een shotgun naar keuze. Met Pelington 703 ben je kwetsbaar op de korte afstanden. Ondanks het feit dat je een steady aim laser op je sniper hebt, is het in sommige situaties verstandiger om naar een shotgun te switchen.

Onze keuze voor de tactical equipment is gevallen op de stimshot. We gebruiken de stimshot, omdat je hiermee je health snel volledig kan herstellen. Verder kiezen we voor de frag grenade als lethal equipment en de field mic als field upgrade.

We gebruiken de wildcard law breaker, waardoor we twee perks uit dezelfde categorie kunnen gebruiken. We gebruiken de perks flak jacket, gung-ho en ghost.

Met deze Pelington 703 class hebben we een echte quick-scope class gecreëerd. Ben je echter op zoek naar een sniper waarmee je echt passief wil spelen? Kijk dan eens naar de andere snipers.