Artikel

De beste Type 63 class voor Warzone

1 januari 2021, 10:33

Op dit moment neemt de Type 63 Warzone over. Met de komst van Season 1 in Black Ops Cold War en Warzone zijn de tactical rifle’s populair geworden in Call of Duty. Één van die tactical rifle’s is Type 63. Dit wapen behoort tot één van de beste wapens en daarom nemen we deze met je door.

Wat maakt de Type 63 zo sterk? Net als de DMR-14 heeft de Type 63 een hoge damage per kogel. Dit maakt het wapen uiterst gevaarlijk, mits jij je target weet te raken. Verder is ook de Type 63 relatief makkelijk te gebruiken. De Type 63 gebruikt, in tegenstelling tot veel andere single shot wapens, assault rifle kogels, waardoor je zelden zonder kogels komt te zitten en gebruik kan maken van de relatief hoge rate of fire.

Wie de kracht van de Type 63 wil benutten, zal het wapen volledig moeten levelen. De beste attachments zijn immers pas beschikbaar bij de latere levels van deze tactical rifle. Het levelen van je wapen kan je natuurlijk het beste in de Multiplayer van Black Ops Cold War doen. Speel je alleen Warzone, kies dan voor Rebirth Island. Benieuwd naar de beste Warzone loadouts? In ons artikel nemen we een aantal goede opties met je door.

De beste Type 63 class voor Warzone

Voor onze Type 63 class in Warzone gebruiken we de volgende attachments:

  • Gru silencer: betere damage range en sound suppression
  • 16.4” Titanium barrel: een hogere fire rate
  • Spetsnaz ergonomic grip: betere verticale en horizontale recoil control
  • Gru elastic wrap: sneller inzoomen
  • Axial arms 3x of visiontech 2x: afhankelijk van persoonlijke voorkeur

Type 63 class

Bij een goede Type 63 class in Warzone hoort natuurlijk een goede secondary. Wij kiezen voor een pistol om vervolgens in-game zo snel mogelijk ‘ground loot’ op te pakken. Ga bij voorkeur op zoek naar een submachine gun. Om goede loot te verzamelen drop je op de beste Rebirth Island dropspots.

Net als in iedere Warzone class gebruiken we de perks E.O.D., Ghost en Amped. Met E.O.D. zijn we beter bestand tegen explosieven. Ghost zorgt ervoor dat we niet op de radar te zien zijn en met Amped kunnen we sneller van wapens verwisselen.

Tot slot kiezen we voor de C4 als lethal equipment en Heartbeat Sensor als tactical equipment.

Deel: