Artikel

De beste wapens voor Cold War Zombies

19 november 2020, 16:48

Speel jij al met de beste Cold War Zombies wapens? Wapens zijn in deze toffe gamemode erg belangrijk, want in Call of Duty staan honderden Zombies klaar om jou aan te vallen. Daarom kijken we vandaag naar een aantal goede wapens voor Cold War Zombies.

De Cold War Zombies wapens zijn op verschillende manieren te verkrijgen. Je kan een wapen bijvoorbeeld meenemen in een door jou samengestelde loadout. Daarnaast kan je wapens bij een wall buy kopen of een gokje wagen bij de mystery box. We behandelen deze verschillende opties.

Knife

We starten deze lijst, zoals wij al jaren onze Zombies-avonturen starten: met een knife! De knife is tot ongeveer ronde 13 een one-hit-kill. Het is ideale wapen om in de eerste rondes op te warmen. Om de knife effectief te gebruiken, moet je immers over snel (in-game) voetenwerk beschikken. Daarnaast krijg je ook nog eens extra xp, omdat het een melee wapen is.

Tot slot kunnen de spelers de knife upgraden. Dit doen ze via de pack-a-punch methode. Wie dit doet, zal de knife ook in de end-game kunnen gebruiken. Staar je dus niet blind op de vuurwapens.

Gallo SA12

Vervolgens komen we aan bij een wapen dat via een wall buy te verkrijgen is: de Gallo SA12. Deze Gallo SA12 is een pump-action shotgun die enorm krachtig is. Het wapen kent een magazijn van negen krachtige shotgun-kogels die groepen Zombies zal verpletteren. Deze shotgun heeft een rare weapon rarity, een tier 3 damageprofiel en vier attachments.

De Gallo SA12 is ook te upgraden via pack-a-punch, waardoor deze ook in de end-game erg bruikbaar is. Het wapen zal dan veranderen in de H-NGM-N. De wall buy voor dit wapen is te vinden bij het vliegtuig dat zich bij de juggernog machine bevindt.

Ray Gun

Zeg je Zombies, dan zeg je Ray Gun. Na enkele jaren een dip in kracht te hebben gehad, is de Ray Gun weer helemaal terug. In reguliere staat voelt de Ray Gun al heerlijk aan en vernietigt hij met gemak de Zombies die jou te grazen willen nemen. Ondanks de nerf die het wapen heeft gehad, is het nog steeds één van de beste Cold War Zombies wapens. Sterker nog: met een pack-a-punch tot level 3 maakt dit wapen nog one-hit-kills in de rondes 40-50.

Cold War Zombies 2

De Ray Gun is te verkrijgen door het open van een mystery box. Dit kan meerdere tientallen spins duren. Verder kan je in de dark aether crystals vernietigen. Deze crystals laten soms perks, een self-revive of, als je veel geluk hebt, een Ray Gun vallen. Tot slot kun je jouw geluk beproeven met de 'coffin meme' easter egg. Het voltooien hiervan kan je een Ray Gun opleveren.

M16

Bij de M16 denk je vast aan het krachtige wapen uit de Multiplayer. Hoewel de M16 al eerder onderdeel van Zombies was, kon je er in de end-game nooit écht mee uit de voeten. Dat is in Die Maschine dit jaar dus anders. De M16 is bruikbaar in zowel het begin van je Zombies match als het einde. Met een pack-a-punch upgrade verandert dit wapen in een zes (!) burst wapen.

Voor wie met dit wapen wil starten, maar het nog nooit gebruikt heeft: mocht je Call of Duty: Black Ops Cold War gepreorderd hebben, dan kun je de blueprint Western Front gebruiken.

De bovenstaande Cold War Zombies wapens staan in willekeurige volgorde. Al deze wapens zijn op hun eigen manier effectief en kunnen je helpen om het een aantal rondes verder te schoppen.

Deel: