Artikel

De beste Warzone dropspots op Rebirth Island

21 december 2020, 11:49

Sinds de integratie van Warzone met Call of Duty Cold War kun je ook in teams van 3 droppen op Rebirth Island, een veel kleinere en compactere map dan Verdansk. Maar waar kun je nou het beste droppen? Wij zetten de beste plekjes voor je op een rij.

Rebirth Island is een veel kleinere map dan Verdansk waar je met eem team van maximaal 3 spelers kunt droppen. Door het kleinere oppervlak mogen er ook maar 40 spelers in een game zitten, ten opzichte van de 150 als je besluit Warzone op Verdansk te spelen. De compacte map heeft op het eerste oog 11 'points of interest' en evenzoveel Buy Stations.

We nemen in dit artikel een aantal locaties door waar je zou kunnen droppen als je besluit Warzone op Rebirth Island te spelen. Wij zijn van mening dat deze plekken de kans op een Victory Royale vergroten, maar uiteraard blijft alles persoonlijke voorkeur.

rebirth-island-buy-stations

Security Area

De eerste locatie op onze lijst is direct een gewaagde optie. Security Area is niet groot, maar geeft je (in sommige games) wel toegang tot een helicopter. Dit is niet alleen een voertuig, maar tegelijkertijd ook een wapen gezien de minigun op de zijkant. Ideaal op een kleine map als Rebirth Island en ontzettend sterk als je net bent gedropt (en je tegenstanders dus nog weinig wapens hebben). Het is echter niet zeker dat je de helicopter elke game krijgt, dus hier droppen is een risico.

Prison Block

Dit is zonder twijfel de meest populaire drop op Rebirth Island. Het is te vergelijken met Stadium op Verdansk, dus hier zul je overduidelijk een hoop tegenstand krijgen. Het is echter een groot gebouw met meerdere verdiepingen, dus je hebt wel de kans om eerst wat loot bij elkaar te rapen voordat je het gevecht aangaat. Ook kun je vanaf de hogere verdiepingen natuurlijk goed overzicht houden én makkelijk met je parachute ergens anders heen vliegen.

Headquarters

Voor wie Prison Block net even te druk is, raden wij Heardquarters aan. Gelegen naast de grote gevangenis ontwijk je hier waarschijnlijk de grootste drukte, maar kun je wél aardig wat loot bij elkaar schrapen. Het is daarna natuurlijk aan jou of je het gevecht aan wilt gaan met de mensen in Prison Block of dat je er lekker vandoor gaat met je loot.

Rebirth Island Buy Stations

Het laatste om rekening mee te houden tijdens het droppen zijn de Buy Stations. Op Rebirth Island zijn in totaal 11 Buy Stations te vinden die redelijk goed verspreid zijn over de map. Toch is er een hoek waar er drie iets dichter bij elkaar liggen dan op de rest van de map. In het noordoosten zien we drie Buy Stations tussen Decon Zone, Bioweapons Lab en Chemical Engineering Office. Let wel goed op, want alle Buy Stations zijn in de open lucht en dus heel makkelijk te zien voor je tegenstanders.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en ontvang update over je favoriete games. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter, Facebook, Instagram, Twitch en YouTube.

Deel: