Artikel

Dit brengt de Black Ops Cold War mid season update

13 januari 2021, 11:03

Call of Duty: Black Ops Cold War krijgt een mid season update. Season 1 is immers halverwege. Dit betekent dat de spelers nieuwe content rondom Black Ops Cold War en wellicht Warzone kunnen verwachten. De mid season update gaat donderdag 14 januari live.

Op de helft van ieder seizoen in Call of Duty worden vaak nieuwe gamemodes en maps toegevoegd aan de game. Volgens ontwikkelaar Treyarch wordt er ook deze mid season update het één en ander toegevoegd. We nemen de belangrijkste zaken met je door. Benieuwd naar de ontwikkelingen rondom Season 2? In ons artikel over Call of Duty Black Ops Cold War Season 2 houden we je op de hoogte.

De mid season update voor Multiplayer

Om te beginnen brengt de mid season update een nieuwe map naar Black Ops Cold War. Het gaat om de nieuwe Fireteam-map Sanatorium. De setting van de map Sanatorium is het gebied rondom het Oeralgebergte in Rusland. In de onderstaande tweet is een afbeelding te zien van deze nieuwe map.

Embedded content: https://twitter.com/charlieINTEL/status/1348692120094314501

Drop Kick is de nieuwe gamemode voor de Multiplayer. In Drop Kick draait alles om een nucleaire koffer. De twee teams moeten in deze gamemode de koffer weten te bemachtigen en in hun team houden om punten te scoren. Wie de koffer draagt, krijgt een krachtig pistool, waarmee hij of zij zichzelf kan verdedigen. Drop Kick wordt in reguliere teams van zes gespeeld.

De mid season update voor Zombies

Ook de spelers van Black Ops Cold War Zombies krijgen nieuwe content voorgeschoteld. Zombies krijgt een nieuwe gamemode genaamd Cranked. In Zombies Cranked is een timer actief, vergelijkbaar met de variant in Multiplayer. Jij moet ervoor zorgen dat je een Zombie uitschakelt vóór de timer afloopt. Doe je dit niet, dan ontplof je! Cranked is slechts voor een beperkte tijd speelbaar.

Ook de PlayStation-exclusive Zombies mode Onslaught gaat live met de mid season update. In deze gamemode kunnen PlayStation-spelers Zombies ervaren op de bekende Multiplayer Maps.

Tot slot is Zombies een week lang gratis te spelen vanaf de mid season update. Op deze wijze willen Activision en Treyarch gamers kennis laten maken met Call of Duty en Zombies. Om Zombies gratis te spelen, zoek je op de store van jouw platform naar “Zombies Free Access”.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en ontvang update over je favoriete games. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter, Facebook, Instagram, Twitch en YouTube.

Deel: