Artikel

Call of Duty Black Ops Cold War Season 2

8 januari 2021, 13:45

Nog even en Call of Duty: Black Ops Cold War Season 2 staat alweer voor de deur. Ook het tweede seizoen in Black Ops Cold War brengt veel nieuwe content met zich mee. Daarnaast wordt de battle royale-game Warzone in het nieuwe seizoen van verse content voorzien. We bespreken alles wat we tot nu toe weten.

Black Ops Cold War Season 2 gaat waarschijnlijk nieuwe maps, wapens, gamemodes en een Battle Pass met zich mee brengen. Een indicatie van wat je kan verwachten, vind je in ons artikel over Black Ops Cold War Season 1. Season 2 duurt twee maanden en zal bij aanvang en tijdens de ‘mid-season update’ nieuwe content krijgen.

Wanneer start Black Ops Cold War Season 2?

Call of Duty: Black Ops Cold War Season 2 gaat 24 februari 2021 van start. Tenminste, als alles volgens plan verloopt. Uit de timer van de battle pass valt immers op te maken dat Season 1 op deze datum eindigt en Season 2 dus start. Het zou kunnen dat er in de loop van Season 1 vertragingen plaatsvinden. In dit geval kan de releasedatum opgeschoven worden.

Nieuwe Black Ops Cold War Zombies map

In Season 2 krijgt Black Ops Cold War Zombies een nieuwe map. Dit heeft Treyarch aan de start van Season 1 laten weten. Op dit moment is Zombies volledig geïntegreerd met Multiplayer en Warzone. Echter, er is maar één beschikbare map. Treyarch heeft nog niets losgelaten over de setting van deze nieuwe map.

De huidige map is een nazi-bunker uit de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal zelf speelt zich af in de Koude Oorlog in de jaren 80 en heet Die Maschine. Volgens geruchten zou de nieuwe map zich in dezelfde periode in Vietnam af gaan spelen.

Season 2 Cold War image

Wat verandert Season 2 aan Warzone?

Op dit moment is er nog geen officiële informatie over eventuele aanpassingen aan Warzone. Black Ops Cold War Season 2 zal echter ongetwijfeld een verdere integratie met de overige onderdelen van Call of Duty met zich mee brengen. Verder worden er aanpassingen aan de eerste map Verdansk verwacht en zullen er nieuwe gamemodes aan Verdansk en Rebirth Island toegevoegd worden.

Black Ops Cold War Season 2 trailer

We weten dat Season 2 in de laatste week van februari van start gaat. Op dit moment is de Season 2 trailer dan ook nog niet beschikbaar. Zodra deze via de officiële Call of Duty-kanalen gedeeld wordt, zal het op deze pagina te vinden zijn.

Wapens, operators en cosmetics in de nieuwe Battle Pass

De start van ieder nieuw seizoen in Call of Duty brengt een nieuwe battle pass met zich mee. Deze battle pass zal ook in Season 2 gevuld zijn met tenminste twee nieuwe wapens, enkele nieuwe operators, tal van andere cosmetics én 1300 COD points. Voor de battle pass betaal je 1000 COD points.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en ontvang update over je favoriete games. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter, Facebook, Instagram, Twitch en YouTube.

Deel: