Artikel

Call of Duty Cold War Zombies Perks en Skill Tiers

Call of Duty Cold War Zombies Perks en Skill Tiers

Met de Cold War Zombies perks en skill tiers brengen Activision, Treyarch en Raven Software vertrouwde én nieuwe elementen naar de populaire Zombies-gamemode. Door deze mix van vertrouwde en nieuwe features belooft Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies een knaller te worden.

Perks zijn geen nieuw fenomeen binnen Zombies. Het is immers jaren geleden dat we kennismaakten met perks als speed cola en jugger-nog. Ook binnen Cold War Zombies spelen deze perks een grote rol. Deze Zombies perks zijn niet te vergelijken met de perks in de Multiplayer en Warzone. Hoe perks werken en wat er precies nieuw is aan deze handige hulpmiddelen gaan we je uitleggen.

Cold War Zombies Perks

Vanaf de launch van Black Ops Cold War zijn er zes verschillende Zombies perks te gebruiken, waarvan er één nieuw is. Dit jaar kunnen de spelers voor het eerst hun perks een upgrade geven. Dit zijn de Zombies perks:

 • Quick revive: verlaagt de tijd om iemand te reviven met 50%. Verlaagt de tijd om weer 'full health' te worden met 50%
 • Speed cola: reloaden gaat 15% sneller
 • Stamin-up: rennen en sprinten gaat sneller
 • Deadshot daiquiri: bij het inzoomen richt je automatisch naar de tegenstander. Geen scope sway
 • Elemental pop: bij elke kogel een kleine kans op 'ammo mod' effect.

De Zombies-spelers zullen de eerste vijf perks herkennen. Nieuw is dus elemental pop. Een perk die ervoor zorgt dat jij bij iedere kogel een kleine kans hebt dat er een ammo mod plaatsvindt. Bij een ammo mod zullen de kogels een bepaald effect krijgen. De volgende ammo mods zijn onderdeel van Cold War Zombies:

 • Cryofreeze: vertraagt zombies en doet 'frost damage'
 • Dead wire: werkt als een stun en doet 'electric damage'
 • Napalm blast: verbrandt zombies en doet 'fire damage'
 • Brain rot: verandert zombies in een teamgenoot.

Bij deze ammo mods zien we dus drie elementen: frost, electric en fire.

Cold War Zombies Perk Skill Tiers

Met de nieuwe skill tiers kunnen de perks in Cold War Zombies een upgrade krijgen. De spelers kunnen elke perk permanent upgraden tot op drie tiers. Dit doe je door raw aetherium crystals te verzamelen. Deze verzamel je door bepaalde rondes, zoals 10, 20 of 25 te behalen. Daarnaast worden aetherium crystals gebruikt om field upgrades en weapon classes te upgraden.

De nieuwe elemental pop perk kent bijvoorbeeld de volgende drie tiers:

 • Tier 1: ook equipment damage heeft een kleine kans om ammo mod effect te veroorzaken
 • Tier 2: ammo mod cooldowns worden verminderd met 20%
 • Tier 3: een random ammo mod gebruikt skill tier in plaats van het basiseffect.

Call of Duty: Cold War Zombies heeft dit jaar veel te bieden. Nieuwe field upgrades, runes, wonder weapons, een nieuw armor system en nog veel meer. Naast de Zombies-gamemode zijn er ook de Call of Duty Cold War Campaign, Multiplayer en Warzone waar de Call of Duty-spelers mee aan de slag kunnen.