Artikel

Dit zijn de beste Call of Duty: Vanguard perks

Dit zijn de beste Call of Duty: Vanguard perks

In Call of Duty spelen perks al jaren een belangrijke rol. Hoewel de keuze voor perks misschien niet het eerste is waar je aan denkt, kunnen ze wel degelijk het verschil maken. Het is daarom belangrijk om te weten welke perks je moet kiezen in Call of Duty: Vanguard. Daar gaan we je bij helpen.

De Call of Duty perks zijn verdeeld in drie slots, een soort categorie. Bij elke slot kun je één perk kiezen uit een vaste categorie. Het is niet mogelijk om perks tussen verschillende slots uit te wisselen, zoals dat in voorgaande Call of Duty-games wel mogelijk is geweest. Welke perk je kiest, is afhankelijk van je speelstijl. Daarom geven we je de twee beste perks per slot. Naast het kiezen van de juiste perks, loont het om te kijken naar de beste Call of Duty settings en Call of Duty wapens.

Dit zijn alle Call of Duty perks

In het perk select-menu kom je de dus drie perk slots tegen. Onder de eerste categorie vind je Fortified (level 1), Survival Training (level 5), Ninja (level 15), Dauntless (level 24), Ghost (level 36), Cold Blooded (level 46), Serpentine (battle pass) en Intuition (battle pass).

Onder de tweede categorie vallen Tracker (level 1), Radar (level 7), High Alert (level 17), Engineer (level 28), Forward Intel (level 40) en Piercing Vision (level 48).

De laatste categorie heeft de perks Double Time (level 1), Demolition (level 13), Lightweight (level 21), Overkill (level 32), Tactician (level 44) en Scavenger (level 54).

call-of-duty-perks

Slot 1: Ghost en Fortified

De keuze voor slot 1 is lastig. Welke perk je uit deze categorie kiest, hangt immers sterk af van de game modi die je speelt en de speelstijl die je hanteert. Onze eerste keuze is Ghost. Ghost maakt je onzichtbaar voor een Spy Plane wanneer je jezelf door de map beweegt. Dit maakt Ghost de meest gebruikte perk binnen Call of Duty: Vanguard.

Fortified is onze tweede keuze voor slot 1. Fortified verlaagt de schade die je oploopt door explosieven. In game modi die chaotisch kunnen zijn, zoals Hardpoint en Domination is deze perk van toegevoegde waarde. Speel je echter een game modus, zoals Search & Destroy, dan is Ninja de beste keuze.

Slot 2: Radar en Forward Intel

De Call of Duty perks in slot 2 maken het makkelijker om tegenstanders te spotten. Radar is de eerste keus en deze perk zorgt ervoor dat spelers op de minimap verschijnen wanneer ze een wapen gebruiken zonder silencer of de subsonic ammo type. Deze perk geeft je dus enorm belangrijke en waardevolle informatie.

Forward Intel ligt in het verlengde van Radar. Toch doet het iets anders. Deze perk zorgt ervoor dat je ongeveer ziet waar de tegenstander spawnt. Dit helpt je om jouw eigen positie en volgende stappen in de map te bepalen. Verder vergroot Forward Intel de minimap, wat ervoor zorgt dat je meer belangrijke informatie krijgt.

Slot 3: Scavenger en Lightweight

Ook de keuze voor slot 3 is afhankelijk van de speelstijl die je hanteert en de game modi die je speelt. Scavenger is voor de speler die lang in leven blijft en daardoor tegen een tekort aan kogels aanloopt. Scavenger zorgt ervoor dat je kogels ontvangt wanneer je over een uitgeschakelde tegenstander loopt.

Lightweight is dé perk voor de spelers die een aanvallende speelstijl hebben en zich veel door de map bewegen. Deze Call of Duty perk verhoogt de snelheid waarmee je jezelf door de map beweegt. Deze perk is, in combinatie met Ninja uit slot 2, bruikbaar in een game modus, zoals Search & Destroy.

Call of Duty perks in Ranked Play

Niet alle perks zijn toegestaan in de Call of Duty League. Dat maakt Call of Duty dat in competitieverband gespeeld wordt en Ranked Play binnen Call of Duty anders dan de reguliere Multiplayer. De perks Dauntless, Ghost, Tracker, High Alert, Forward Intel, Piercing Vision, Overkill en Tactician zijn niet toegestaan.

De keuzes die wij gemaakt hebben, zijn gericht op de reguliere Multiplayer. Wil je een goede keuze maken voor Ranked Play? Stem je perks dan af op de specifieke game modus die je speelt. Voor Search & Destroy kies je voor andere perks dan voor Hardpoint. Ze vragen immers beide om een andere speelstijl.

Naast perks gelden er natuurlijk ook speciale regels voor wapens, attachments, equipment en field upgrades. Deze regels zijn na te lezen op de website van de Call of Duty League. Wil je oefenen voor Ranked Play of heb je esports aspiraties? Speel dan private maches of reguliere matches met de officiële regels.