Artikel

Verbeter jezelf met deze Call of Duty: Vanguard Tips

Verbeter jezelf met deze Call of Duty: Vanguard Tips

Na de release van een nieuwe Call of Duty moet iedereen zijn draai opnieuw vinden. Daarom geven we vijf Call of Duty: Vanguard tips om beter te worden en de lobby’s van de Multiplayer te domineren.

De juiste Call of Duty: Vanguard tips kunnen je in de Multiplayer een behoorlijke voorsprong geven. Dit jaar is er immers weer genoeg veranderd. Nieuwe wapens uit het Tweede Wereldoorlog-tijdperk, een systeem waardoor je tot wel tien attachments kan kiezen, een groot aantal settings en nieuwe maps. Dit is zomaar een greep uit de nieuwe elementen binnen Call of Duty: Vanguard.

Optimaliseer de settings

Voordat je van start gaat, doe je er verstandig aan om een kijkje te nemen naar de beste Call of Duty settings. De details maken het verschil en daar zijn de settings hét voorbeeld van. Belangrijk zijn de grafische instellingen. World motion blur, weapon motion blur en depth of field schakel je uit. Dit maakt het makkelijker om tegenstanders te spotten.

Field of view (FOV) is een andere setting die het verschil kan maken. Immers, je bepaalt hiermee je gezichtsveld. Hoe hoger de field of view, hoe meer je in één oogopslag ziet. Maar, een te hoge field of view zorgt ervoor dat je tegenstanders moeilijker te raken zijn. Wij raden een field of view van 90 tot 110 aan.

Tot slot kent iedereen het belang van een juiste mouse sensitivity of controller sensitivity. Echter, wat nogal eens over het hoofd wordt gezien is de ads sensitivity multiplier. Dit is de sensitivity voor wanneer je inzoomt met je wapens. Een ads sensitivity multiplier van 0.7, 0.8 of 0.9 maakt het richten een stuk gemakkelijker.

Accuracy is de meta

De meest gegeven Call of Duty: Vanguard tips hebben te maken met de wapens. Dat is niet vreemd, want het gebruiken van de beste Call of Duty: Vanguard wapens zorgt er gewoonweg voor dat je een voorsprong hebt. De hoeveelheid wapens en attachments die dit jaar beschikbaar zijn, maken het lastig om één assault rifle of smg als beste te bestempelen.

Wat wel duidelijk is, is het feit dat accuracy de meta is. In de Multiplayer van Call of Duty: Vanguard is de TTK (time to kill) erg laag. Je tegenstander missen en hem kans geven om jou wél te raken kan je je dit jaar niet veroorloven. Focus bij het maken van je wapens dus op accuracy en recoil control.

call-of-duty-vanguard-tips

Speel met de juiste operator

In Call of Duty: Vanguard heeft iedere operator zijn of haar eigen favoriete wapen. Door met dit wapen te spelen terwijl je de operator geselecteerd hebt, verdien je extra XP. Dit zorgt ervoor dat je wapens sneller levelen, waardoor je dus meer belangrijke attachments vrijspeelt. Verder zijn de operators dit jaar afzonderlijk te levelen met verschillende skins als beloning hiervoor.

Beperk het gebruik van tactical sprint

Een andere tip die we je niet willen onthouden, heeft ook te maken met de lage TTK in Call of Duty: Vanguard. Dit is het beperken van de tactical sprint-functie. Console-spelers kunnen door twee keer met hun linker stick te ‘klikken’ een tactical sprint inzetten. Hiermee ren je sneller, wat vooral in Warzone populair is.

Het gebruiken van tactical sprint verlaagt de ‘sprint to fire’-snelheid. Iets wat met een lage TTK niet tactisch is. We raden daarom aan om je wat vaker ingezoomt door de map te bewegen. Hierdoor kun je sneller reageren als je aangevallen wordt.

Andere Call of Duty: Vanguard tips

Tot slot hebben we nog wat kleine Call of Duty: Vanguard tips die je ook kunnen helpen om de Multiplayer te domineren. Om te beginnen is de stim een uiterst bruikbare tactical equipment. Met de stim reset je jezelf naar volledige health, iets wat met de lage TTK goed van pas komt.

Verder verschaffen de non-lethal killstreaks Intel, Spy Plane en Local Informants bruikbare informatie over de locatie van de tegenstanders. De eerste twee van deze killstreaks zijn ook nog eens gemakkelijk te behalen. Ook willen we je meegeven dat je al snel de beschikking hebt over verschillende blueprints. Deze blueprints hebben sterke attachments die je pas op een later level vrijspeelt.

Tot slot loont het altijd om samen met vrienden te spelen en te communiceren. Met een goed team ben je beter op de hoogte van wat er om je heen gebeurt. PlayStation-spelers krijgen als ze met elkaar in een party zitten extra weapon XP. Ook het maken van een clan heeft voordelen. Het zorgt er namelijk voor dat je extra XP krijgt.