Artikel

De 5 lelijkste Fortnite skins

De 5 lelijkste Fortnite skins

10 mei 2020, 08:41

Er zijn heel veel skins in Fortnite. Van outfits tot pickaxes en emotes, je kunt jouw Fortnite-karakter bouwen zoals jij wilt. Helaas zijn niet alle outfits even mooi. Wij helpen je op weg en vertellen je welke vijf Fortnite skins je absoluut niet wilt halen.

In Fortnite koop je cosmetische items met zogeheten V-Bucks. Een V-buck staat ongeveer gelijk aan een eurocent en Fortnite outfits kosten je meestal tussen de 800 en 2000 V-Bucks. Het is daarom uiterst belangrijk dat je de juiste keuze maakt en niet toevallig een van de lelijkste Fortnite skins uitkiest. Je kunt in Fortnite maximaal drie keer een cosmetisch item retourneren, per account! Ontwijk deze vijf lelijke skins dus ten aller tijden!5. 

5. Giddy-Up

Giddy-Up Fortnite

De Giddy-Up Fortnite skins is wat ons betreft een van de mindere outfits in Fortnite. Je karakter zelf verandert er niet door en bovendien heb je een zwemband om in de vorm van een roze lama. Je verandert hierdoor niet in een toffer personage, maar in een lopende piñata waar iedereen graag een aantal kogels op afvuurt. Niet kopen dus.

YouTuber Muselk laat zien hoe belachelijk een leger van 60 Giddy-Up spelers eruit ziet

4. Absolute Zero

Absolute Zero Fortnite

De Absolute Zero skin (samen met Arctic Assassin, wat de vrouwelijke variant is) is wat ons betreft niet om aan te gluren. De skibril staat niet en ook de kleding ziet eruit als die van een mislukte militair. Wat ons betreft kun je deze ijskoude outfits beter links laten liggen. 

3. Aeorobic Assassin

Aeorobic Assassin Fortnite

Als er twee zaken niet samengaan dan is het wel aerobics en een sluipmoordenaar. Laat dat nou net zijn wat deze outfit probeert te mixen. Het is duidelijk dat het outfit meer weg heeft van aerobics dan van het elimineren van vijanden. En dat gaat je ook niet lukken met deze skin, want met je roze kamerpak ben je het doelwit voor alle andere 99 spelers!

2. Flytrap

Flytrap Fortnite

Flytrap is een lelijk outfin in de puurste zin van het woord. Deze outfit is goed ontworpen en kost je maar liefst 2000 V-Bucks. Toch krijgen wij de kriebels van het spelen met Flytrap. Tentakels als vingers en tenen, rare vormen. Nee, bespaar je de moeite en kies eieren voor je geld!

1. Jack Gourdon

Jack Gourdon Fortnite

Jack Gourdon, beter bekend als pompoenhoofd, is wellicht de meest bekende skin van deze lijst onder de Fortnite-spelers. Naast het vreemde hoofd draagt Jack ook nog eens een afgrijselijk maatpak. Ja, leuk voor Halloween wellicht. Minder leuk voor de rest van het jaar. Bespaar je de 1500 V-Bucks (15 euro) en haal voor dat geld wat echte pompoenen bij je lokale supermarkt.

Ramon Pützfeld
Ramon PützfeldHoofdredacteurSchrijft graag over hardware en shooters, stiekem verliefd op MMORPG's.
Ramon PützfeldRamon PützfeldRamon PützfeldRamon PützfeldRamon Pützfeld