Artikel

De Beste Black Ops Cold War Perks

26 maart 2021, 17:40

In Black Ops Cold War heb je een hele hoop perks die allemaal erg bruikbaar zijn. Het is daarom van groot belang om te weten wat de kracht is van elke perk. Het is nog belangrijker om te weten welke perk nou eigenlijk het beste is en waarom. Wij leggen het je uit.

In Black Ops Cold War heb je drie categorieën waar je in elke categorie één perk aan kunt zetten. Tenzij je de perk Greed gebruikt, dan kun je er twee kiezen per categorie. Wij vertellen je daarom ook welke perk wij het beste vinden, en wij als tweede zouden kiezen.

Perk 1

Flak Jacket

Flak Jacket is de beste perk van de eerste categorie. Het komt simpelweg goed van pas om beschermd te zijn tegen explosieven. In gamemodes met objectives speelt kom je nog vaker in aanraking met explosieven.

Je tegenstander weet bijvoorbeeld waar je zit als je een vlag wilt capturen en gooit dan een semtex. Ook vervult Flak Jacket deels al de taak die Engineer zou moeten doen. Beide perks bieden een goede oplossing voor C4 maar met Flack Jacket ben je ook nog tegen allerlei andere explosieven beschermd. De enige uitzondering waar je Flack Jacket niet moet spelen is tijdens Hardcore mode. Hier word je sowieso geëlimineerd door een explosief, zelfs al zou je Flack Jacket hebben.

Tactical Mask

Tactical Mask is om vergelijkbare redenen als Flak Jacket een goede perk. Het beschermt je tegen tactical grenades en die worden vaak gegooid. Het verschilt wel per potje dat je speelt. Soms lijken al je tegenstanders stimshot te gebruiken in plaats van een stun grenade. Maar de perk is cruciaal wanneer je tegenstanders je te slim af proberen te zijn met flash of stun grenades. Steeds meer mensen gebruiken ook tactical grenades omdat je dan bijna gegarandeerd iemand kunt uitschakelen. De enige verdediging daartegen is Tactical Mask en daarom heb je deze perk echt nodig.

Perk 2

Assassin

Deze groep perks zijn aanzienlijk minder sterk dan de andere twee groepen maar dat betekent niet dat de perks binnen deze groep allemaal even slecht zijn. Assassin is zeker wel goed in sommige situaties. Je kunt namelijk zien wie er op een killstreak is, zolang diegene op de minimap te zien is. Je krijgt vervolgens meer punten als je deze persoon uitschakelt. Dit is handig voor het behalen van je scorestreaks maar helpt ook in je missie om sneller XP binnen te halen voor een hogere Black Ops Cold War rank. Verder help je ook je team als je deze persoon killt want dan voorkom je misschien wel een vervelende Chopper Gunner van je tegenstanders.

Scavenger

Scavenger helpt je met het verkrijgen van meer ammo tijdens een potje. Je zou ook andere wapens kunnen oprapen. Alleen je bent meer vaardig met je eigen wapen omdat je je hele Black Ops Cold War loadout daarom heen hebt geoptimaliseerd. Ook is het oprapen van een wapen gevaarlijk omdat je dan even jezelf niet kunt verdedigen. Meestal moet je daarna nog reloaden en dat verergert de situatie nog meer. Scavenger neemt al deze zorgen voor je weg en is daarom een goede keuze.

Perk 3

Ghost

Ghost is al enorm lang een belangrijke perk binnen Call of Duty. In deze game is dat ook weer het geval. Mensen gebruiken heel vaak een UAV omdat die zorgen voor informatie over de tegenstanders. Je hebt als speler een reusachtig voordeel wanneer jij weet waar iemand op een bepaald moment is. Ghost neemt dit voordeel van die mensen af wanneer zij een UAV hebben. Maar Ghost is ook sterk omdat mensen je minder snel opmerken. Als je een UAV hebt let je vooral op de mensen die je wel kunt zien op de minimap. Je probeert je dan te positioneren om die tegenstander uit te schakelen en verwacht minder snel iemand anders op je pad. Zeker als die persoon ook nog de perk Ninja heeft.

Black Ops Cold War Ninja Perk

Ninja

Deze perk zorgt ervoor dat je minder geluid maakt. Tegenstanders met fatsoenlijke headsets kunnen al gauw mensen om zich heen detecteren. Wanneer jij Ninja hebt zullen zij je niet meer horen en minder snel verwachten. Ook schreeuw je niet meer onnodig. Het beste voorbeeld daarvan is wanneer je reload en je tegenstander hoort dit. Vervolgens springt die om het hoekje om je te killen. Dit kun je allemaal voorkomen met Ninja.