Artikel

De beste gaming accessoires op een rijtje

17 september 2020, 10:38

Bij Esports Club schrijven wij geregeld over de beste gaming accessoires voor esports. Denk daarbij aan muismatten, muizen en toetsenborden. Door de hoeveelheid content die wij maken mis je deze artikelen wellicht zo nu en dan. Vandaar dat wij alles even voor je op een rijtje zetten.

De beste gaming accessoires zijn uiteraard heel erg persoonlijk. Veel hangt af van hoeveel ruimte je hebt op je bureau, wat jou wensen zijn en hoe groot het budget is. Vandaar dat wij bij Esports Club altijd proberen voor iedereen een optie te bieden. Opzoek naar een nieuwe muis of monitor? Hier ben je aan het goede webadres!

Headsets

Geen idee waar de voetstappen van je tegenstanders vandaan komen? Dan heb jij een nieuwe headset nodig. Een goede gaming headset zorgt ervoor dat je sneller kunt reageren op omgevingsgeluid. Zeker in games als Counter-Strike: Global Offensive of Valorant kan dat het verschil zijn tussen winnen en verliezen.

Monitoren

Monitoren voor gamen zijn tegenwoordig enorm complex. Zaken als input lag, ghosting, reverse ghosting en tearing zijn aan de orde van de dag. Wij leggen je graag uit wat deze termen betekenen en waar je op moet letten.

Muizen

De juiste grip, grootte en gewicht van een muis zijn essentieel voor esporters en competitieve gamers. Zeker in spellen waarin precisie belangrijk is en een gemist schot het verschil kan maken tussen plezier en verdoemenis.

Muismatten

De muismat is ogenschijnlijk een onbelangrijk onderdeel van een gaming setup, maar dat is niet waar! Je hebt muismatten met verschillend materiaal, van langzaam tot snel, en in een flink aantal groottes. Kies daarom precies wat bij jou past.

Streaming

Van zelf spelletjes spelen of koken, tot koken en gamen met de gehele wereld. Dat kan tegenwoordig via livestreamingplatformen zoals Twitch en YouTube Gaming. Hoe doe je dat het beste? Wij vertellen het je graag.

Toetsenborden

Een toetsenbord is allang niet meer voor alleen typen. Nee, ook gamen doe je voor een groot gedeelte met de ramplank. Je hebt verschillende switches, groottes en prijsklasse. Er is voor ieder wat wils, maar dan moet je wel weten waar je op moet letten.