Artikel

De beste wapens in Call of Duty Warzone

19 oktober 2020, 15:13

Wat is het beste wapen in Warzone? Iedere Call of Duty-speler stelt zichzelf weleens deze vraag. Logisch, want de beste wapens in Warzone spelen een grote rol en zijn daarmee dé sleutel tot succes. Met gevechten op korte en lange afstanden wil jij een wapen in je handen hebben die in beide situaties dominant is.

Hoewel persoonlijke voorkeur nog steeds belangrijk is bij de keuze van een wapen, hebben wij, naar onze mening, de beste wapens voor Warzone geselecteerd. Deze wapens hebben ons verschillende overwinningen opgeleverd, doen het goed op verschillende afstanden en hebben dit over een langere periode bewezen. We verdelen de wapens onder verschillende wapencategorieën.

Voordat we beste Warzone wapens laten zien, is het handig om te weten dat de beste wapens onderdeel zijn van de beste Warzone loadouts. Onderdeel van deze loadouts zijn ook de perks. Staar je dus niet blind op de wapens alleen. 

Assault rifle

De assault rifles zijn zonder twijfel de meest gebruikte wapens in Call of Duty: Warzone. Deze wapens zijn op zowel lange als korte afstanden bruikbaar. Wij kiezen bij de assault rifles voor de M4A1 en de Kilo 141.

M4A1

De M4A1 is al sinds de release op 10 maart een dominant wapen binnen Call of Duty: Warzone. Wij gebruiken de M4A1 met Monolithic Suppressor, Stock M16 Grenadier, Tac Laser, Commando Foregrip en 50 Round Mags. Vind je de iron sight van de M4A1 niet prettig? Vervang de Tac laser of Commando Foregrip dan voor een G.I. Mini Reflex.

Kilo 141

Vervolgens is de Kilo 141 een assault rifle die de laatste maanden zijn plek in deze lijst heeft verdiend. Dit wapen is stabiel en daarmee sterk op de lange afstanden. Wij gebruiken de Kilo 141 met een Monolithic Suppressor, Singuard Arms 19.8" Pro Barrel, VLK 3.0x Optic, Commando Foregrip en 60 Round Mags.

Submachine gun

De lijst van beste wapens in Warzone is niet compleet zonder goede submachine guns. Wat submachine guns betreft, maken wij geen verrassende keuzes, want we kiezen voor de MP7 en MP5. Dit zijn zonder twijfel de beste wapens voor de korte afstanden.

MP7

Wie een stabiele en betrouwbare submachine gun zoekt, komt bij de MP7 uit. Wij gebruiken de MP7 met een Monolithic Suppressor, Merc Foregrip, 60 Round Mags, Stippled Grip Tape en Forge Tac Stalker Stock.

MP5

De MP5 domineert binnen Warzone op korte afstanden. Het wapen is wat minder stabiel, maar enorm krachtig. Wij gebruiken de MP5 met de Monolithic Integral Suppressor, Merc Foregrip, 45 Round Mags, Stippled Grip Tape en Sleight of Hand Perk.

Light machine gun

Wat de light machine guns betreft, hebben we gekozen voor één wapen. Een moeilijk keuze, maar hij is uiteindelijk gevallen op de FiNN LMG. Wij kiezen bij de FiNN LMG voor de Monolithic Suppressor, XRK LongShot Advantage, Tac Laser, VLK 3.0x Optic en 5.56 NATO 100-Round Belt Mags. Vind je het oké om wat minder snel, maar meer stabiel te zijn? Vervang de Tac Laser dan voor een Commando Foregrip.

Sniper rifle

Ook de keuze voor de beste sniper rifle was een lastige, maar wij kiezen uiteindelijk voor de HDR. Deze sniper is consistent en bezorgt je de meeste one-shot-one-kill's. Het gebruik van de 26.9" HDR Pro Barrel is essentieel. Wij gebruiken de volgende attachments: Monolithic Suppressor, 26.9" HDR Pro Barrel, Variable Zoom Scope, Tac Laser en FTAC Stalker-Scout Stock.

beste-wapens-warzone

De lijst van beste wapens in Warzone had nog veel langer kunnen zijn. Echter, wij hebben ervoor gekozen om de beste wapens in Warzone te tonen waarmee eenieder een overwinning kan behalen. De lijst van wapens vind je hier nog één keer:

  • M4A1
  • Kilo 141
  • MP7
  • MP5
  • FiNN LMG
  • HDR Sniper

Ben je na het lezen van dit artikel benieuwd waar de pro's mee spelen? In onze serie 'De Warzone loadout van' behandelen we deze loadouts.