Artikel

De Call of Duty Warzone loadout van FaZe Testy

18 juli 2020, 19:46

In Call of Duty: Warzone spelen loadouts een grote rol. De spelers kunnen in deze battle royale-game hun eigen loadout samenstellen. Vervolgens kunnen ze, na het kopen van een loadout drop marker, met hun eigen wapens, perks en equipment strijden om de winst. Deze mogelijkheid roept een belangrijke vraag op: welke Warzone loadout moet ik gebruiken?

Om deze vraag te beantwoorden, kijken we in ‘De Warzone Loadout van’ naar de favoriete Warzone loadout(s) van een Call of Duty League speler, YouTuber of Twitch-streamer. Deze spelers zijn dagelijks op hoog niveau met Call of Duty bezig en hebben een goed beeld van wat werkt en wat niet. Vandaag kijken we naar FaZe Testy.

Wie is FaZe Testy?

FaZe Testy is een 24-jarige YouTuber uit Georgië. Testy is met 546.000 abonnees een grote naam binnen FaZe. Zijn populariteit heeft hij vooral te danken aan de exceptioneel goede gameplays met snipers binnen Call of Duty. Zijn skills werden in 2017 door FaZe opgemerkt. Dit resulteerde in het feit dat Testy de organisatie op eerste kerstdag 2017 betrad.

Vandaag de dag maakt FaZe Testy nog altijd Call of Duty-content en focust hij zich natuurlijk op Call of Duty: Warzone. De snipers staan hierin nog steeds centraal. Wat ons betreft is het daarom hoog tijd om eens naar één van zijn beste Call of Duty: Warzone loadouts te kijken.

Kar98 en MP7 Warzone loadout

De Warzone loadout van Testy die we vandaag uitlichten is de Kar98k en MP7 loadout. De Kar98k heeft enkele weken geleden een flinke buff gekregen, waardoor deze sniper (officieel een marksman rifle) in populariteit is gestegen. De MP7 is binnen Call of Duty: Modern Warfare en Warzone altijd een snelle top tier SMG geweest.

warzone-loadout-faze-testy

De Kar98k is een, in vergelijking met andere snipers en marksman rifle's, wat snellere marksman rifle. De buff van enkele weken geleden heeft ervoor gezorgd dat dit wapen nóg sneller is geworden en het een betere overall damage heeft gekregen. Dit maakt het wapen ideaal voor de spelers die graag in beweging blijven. FaZe Testy gebruikt de volgende attachments:

  • Monolithic Suppressor
  • Singuard Custom 27.6" Barrel
  • Tac Laser
  • Sniper Scope
  • Stippled Grip Tape

Naast de Kar98k kiest FaZe Testy voor een MP7. Met de MP7 zit je eigenlijk altijd goed: snel en sterk op de middellange afstanden. De recente updates hebben niets aan de kracht van deze SMG veranderd. FaZe Testy gebruikt de volgende attachments:

  • Monolithic Suppressor
  • Tac Laser
  • Commando Foregrip
  • 60 Round Mags
  • Stippled Grip Tape

Deze Warzone loadout wordt afgemaakt door de perks E.O.D., Overkill en Amped. E.O.D. beschermt je tegen explosieven van tegenstanders. Verder zorgt Overkill ervoor dat je twee primaire wapens kan dragen. Tot slot is Amped een logische keuze voor een Warzone loadout met Overkill. Immers, Amped helpt je sneller te switchen tussen wapens. FaZe Testy gebruikt de C4 als lethal equipment en de Heartbeat Sensor als tactical equipment.

Warzone loadouts van bekende spelers

Dit zijn enkele Warzone loadouts van bekende Call of Duty-spelers:

Wil je meer weten over loadouts binnen Call of Duty: Warzone? In ons artikel over Warzone loadouts leggen we je er alles over uit. Je vindt in dat artikel voorbeelden van loadouts voor iedere speelstijl.