Artikel

De FIFA 21 Soundtrack

De FIFA 21 Soundtrack

Op 28 september heeft EA Sports de officiële FIFA 21 Soundtrack gepresenteerd. Met meer dan 100 artiesten uit 23 verschillende landen is het aanbod bij deze editie van de voetbalgame weer enorm divers. Ook een paar Nederlandse artiesten maken hun opwachting in het spel.

EA Sports presenteert de FIFA 21 Soundtrack in twee delen. Er is een duidelijke splitsing tussen de 'gewone' FIFA 21 Soundtrack en de FIFA 21 VOLTA Soundtrack. Voor FIFA 21 zijn er 36 nummers op een rij gezet en VOLTA krijgt maar liefst 55 nummers die je tijdens de game kunt luisteren. Alles bij elkaar gaat het om iets meer dan 5 uur aan muziek. Beide soundtracks zijn via Spotify, Deezer en Apple Music te beluisteren.

Nederlands tintje

De FIFA 21 Soundtrack heeft een Nederlands tintje op een aantal vlakken. Zo vinden we Oliver Heldens en Firebeatz met hun nummer Lift Me Up op de afspeellijst. Ook de Nederlandse Bakermat krijgt een plekje in de nieuwe game, met zijn nummer Baianá. Beide nummer staan op de playlist voor VOLTA en niet voor de 'gewone' FIFA. Waarschijnlijk zijn deze nummers dus niet altijd te horen.

FIFA 21 Soundtrack

De FIFA 21 Soundtrack is onder andere te beluisteren via Spotify.

FIFA 21 VOLTA Soundtrack

De FIFA 21 VOLTA Soundtrack is onder andere te beluisteren via Spotify.

Release FIFA 21

De release van FIFA 21 is op 9 oktober, alhoewel spelers al vanaf 9 oktober kunnen spelen als ze de Ultimate Edition of Champions Edition kopen. Via EA Access is FIFA 21 zelfs al voor 10 uur te spelen vanaf 1 oktober. De FIFA 21 Web App, in aanloop naar de release, is vanaf 30 september te downloaden. Er is dit jaar geen FIFA 21 Demo te downloaden om de gamed gratis uit te proberen.

Stephen van Vlokhoven
Stephen van VlokhovenRedacteurIk vind het maar suf om een motto te hebben, maar je moet toch wat met deze ruimte.
Stephen van VlokhovenStephen van VlokhovenStephen van VlokhovenStephen van Vlokhoven