Artikel

De vijf beste spells van The Hero in Super Smash Bros Ultimate

14 augustus 2019, 15:15

The Hero heeft in Super Smash Bros Ultimate een enorme hoeveelheid aan spells. Met meer dan 20 spells tot zijn beschikking is het lastig om te weten welke nou het beste zijn. Wij zetten de beste spells van The Hero op een rijtje.

Zapple

Zapple is de tweede spell van Hero zijn SideB. Deze spell dekt een enorm groot deel van de stage met een bliksemschicht. Het krachtige aan deze spell is zijn snelheid en zijn kracht. In nog geen halve seconde kun je de bliksem loslaten voor een snelle 25%. Je kunt het hierdoor in een shorthop opladen en afschieten voor veel druk en om je tegenstander bang te maken. Naast dat kost het ook niet zo heel veel mana voor wat je er voor krijgt. Het is de beste spell die The Hero consistent kan krijgen. 

Acceleratle

Acceleratle is één van de vijf buffs die The Hero tot zijn beschikking heeft met zijn DownB. Na het uitvoeren van deze spell verhoogd The Hero zijn snelheid in de lucht en op de grond significant. Hij springt ook een stuk hoger met Acceleratle. De spell kost redelijk weinig mana en zorgt ervoor dat The Hero dusdanig snel wordt dat hij het snelste character in de game wordt (ja zelfs sneller dan Sonic). Ook kan The Hero nieuwe combo's krijgen en zijn tegenstander van de stage compleet onder druk zetten. The Hero is wel makkelijker van het veld af te slaan na het gebruiken van Acceleratle. Het is een van de sterkste spells van The Hero en als tegenstander zul je er dus hevige rekening mee moeten houden.

Kaboom

Kaboom is een projectiel wat na het raken van een personage of na een bepaalde afstand een enorme explosie veroorzaakt. Het is een van de duurste spells van The Hero maar wat je er voor krijgt is het zeker waard. De explosie heeft een windbox, wat betekent dat hij je naar binnen zuigt. De spell is hierdoor ook verrassend makkelijk om te raken, en de explosie zelf heeft veroorzaakt enorm veel knockback. De explosie is ook nog eens erg groot, dus voor die grote MP investering krijg je er een enorm potente killmove voor terug.

Zoom

Zoom zorgt ervoor dat The Hero erg lastig te killen is als hij van de stage afvliegt. Na Zoom te gebruiken vliegt The Hero via de bovenkant van het scherm naar een willekeurige plek op de stage. Nadat hij omhoog vliegt hoeft hij niet aan de rand te hangen om weer terug op de stage te komen, waardoor je een erg slechte situatie vermijd. De spell is ook nog eens er goedkoop en kost minder dan dat een gemiddelde recovery zou kosten. Nog een pluspunt is het feit dat de kans dat je deze spell krijgt in je spellmenu verdriedubbeld als je bij de randen van het level zit en er dus bijna uitgevlogen bent. Hierdoor is de spell heel makkelijk te krijgen is lastige situaties, die je dan vervolgens weer vermijd. 

Flame Slash

Flame Slash is een relatief simpele spell in vergelijking met de rest op deze lijst. The Hero zwaait zijn zwaard voor zich uit waardoor er een enorme vlam ontstaat. Flame Slash is de snelste move van The Hero met een enorm grote hitbox. Ook killt deze move erg goed en kan hij mensen bij de ledge erg makkelijk pakken. Voor een gemiddeld aantal mana kun je een van The Hero zijn sterkste killmoves gebruiken, waardoor het een belangrijke spell is om in de gaten te houden.