Artikel

Dit is de map van Call of Duty: Warzone

12 maart 2020, 13:01

De nieuwe Call of Duty battle royale mode Warzone speelt zich af in Verdansk. De map is onderverdeeld in vijf sectoren met ieder hun eigen belangrijke zones.

Sector 1: Verdansk North

Wanneer je ervoor kiest te landen in het meest noordelijke deel van de map kun je rekenen op een ijzige ontvangst. Verdanks North heeft als belangrijkste hotspots de Gora Dam, de Arklov Peak Military Base en het grote opslag complex Karst River Quarry.

Sector 2: Verdansk West

Het westen van Verdansk bestaat voor een groot gedeelte uit het grootste vliegveld van de regio, of wat daar van over is. Verder vind je er vooral woontorens, winkels en, niet te vergeten, twee begraafplaatsen.

Sector 3: Verdansk Southwest

Ooit was dit de place to be voor de wat rijkere inwoners van Verdansk, je vind er dan ook vooral wat grotere en afgelegen huizen. Belangrijkste locatie in deze regio is echter het treinstation, al moet ook het ziekenhuis zeker vermeld worden.

Sector 4: Verdansk Central and South

In sector 4 ligt met het Tavorsk District een van de sniper hotspots van de map. Central en South is het meest bebouwde gedeelte van Verdansk met als hoogtepunt het enorme Verdansk Stadium.

Sector 5: Verdansk East

Het oosten van Verdansk bestaat vooral uit landelijk gebied met veel boerderijen. Meer naar het zuiden van de sector neemt de industrie het landschap echter weer over, daar bevind zich namelijk de haven van Verdansk.