Artikel

Een terugblik op 2019 met... KidSecret

7 december 2019, 15:44

In de maand december blikt Esports Club iedere dag terug op het jaar 2019. Dit doen we samen met een persoonlijkheid uit de branche. In januari blikken met dezelfde mensen vooruit op 2020 en wat het nieuwe jaar te brengen heeft voor esports.

Justin "KidSecret" is de Founder en CEO van NoFlex Esports. NoFlex Esports is een jonge esportsorganisatie die in korte tijd veel heeft bereikt binnen de Fortnite-scene. Met name in de tweede helft van 2019 wist het team goede resultaten te halen in onder andere Solo Cash Cups en de War Legend: Happy Hamlet Invitational. Als kerst op de taart won NoFlex speler Merijn DreamHack Winter voor 30.000 dollar. Hoogste tijd dus om aan KidSecret te vragen wat zijn esportsmoment van 2019 is.

"Mijn partner heeft een eigen Twitch kanaal waar zij op streamt. We zijn toen begonnen met het hosten van custom toernooien met een prijzenpot. Dit noemde we de DavCup. Al snel kregen we door dat er enorm veel animo voor was en wilden wij uitbreiden.  Toen ben ik op het idee gekomen om een eigen esportsteam op te richten. Door de DavCup kwamen we in contact met goede spelers uit de community waaronder Swaggi en Nakirye. Hierdoor hebben wij snel een aantal goede spelers aan ons team toe kunnen voegen. Met toernooien hosten gingen wij door, zoals de Boomcup in samenwerking met lolb0om en Ballatw.

Nu NoFlex een grotere esportsorganisatie is bieden wij een bootcamp aan voor onze spelers om toernooien te kunnen spelen in een ruimte met goed internet. Verder zijn we met een aantal spelers van NoFlex naar Dreamhack Zweden gegaan. Merijn heeft de eerste prijs weten te bemachtigen en Nate haalde de 30ste plek. Het oprichten van NoFlex Esports en de prestaties van Merijn en Nate zijn mijn esportsmomenten van 2019."

Embedded content: https://twitter.com/DreamHackFN/status/1201235820516130821?s=20

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Fortnite nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: