Artikel

Een terugblik op 2019 met... Ramses

13 december 2019, 19:56

In de maand december blikt Esports Club iedere dag terug op het jaar 2019. Dit doen we samen met een persoonlijkheid uit de branche. In januari blikken met dezelfde mensen vooruit op 2020 en wat het nieuwe jaar te brengen heeft voor esports.

Ramses is volgens velen de top dog als het gaat om Super Smash Bros Ultimate commentary in Europa. Hij heeft bij diverse grote evenementen zoals DreamHack en de European Smash Ball Team Cup commentaar gegeven en is al jaren een bekend gezicht. Ook is hij bekwaam als speler en wordt hij gezien als een enorm sterke Shulk.

"De rise van Arslan Ash in Tekken 7 is het meest coole wat er is gebeurd dit jaar als het gaat om esports, zeker zijn trip naar EVO Japan. Alles ging mis met die trip, van visa problemen tot een ongelofelijk lange vlucht die verschillende dagen duurde. Toch wist Arslan Ash het Tekken 7 toernooi op EVO Japan 2019 te winnen. Het was echt een ongelofelijke prestatie, en toen hij het op EVO 2019 weer deed was het verhaal compleet."

Stijn van Steenbergen
Stijn van SteenbergenRedacteur/Media ProducerSchrijft over van alles en nog wat, met een passie voor de ontwikkeling van esports binnen Nederland en video content
Stijn van SteenbergenStijn van SteenbergenStijn van Steenbergen