Artikel

Een vooruitblik op 2020 met... Ramses

19 januari 2020, 19:53

In de maand januari blikt Esports Club iedere dag vooruit op het jaar 2020. Dit doen we samen met een persoonlijkheid uit de branche. Vorige maand hebben we met dezelfde persoonlijkheden een terugblik gedaan op 2019.

Ramses is volgens velen de top dog als het gaat om Super Smash Bros Ultimate commentary in Europa. Hij heeft bij diverse grote evenementen zoals DreamHack en de European Smash Ball Team Cup commentaar gegeven en is al jaren een bekend gezicht. Ook is hij bekwaam als speler en wordt hij gezien als een enorm sterke Shulk.

"Aan het begin van 2020 staat Genesis 7 voor de deur. Genesis 6 was de eerste grote Super Smash Bros Ultimate major en nu zijn we bij Genesis 7 een jaar verder. Het verschil is hopelijk dan ook zeker te zien. Ook is het toernooi een betere omgeving voor competitie dan iets zoals EVO, omdat er meer best of 5 matches worden gespeeld en het over het algemeen gewoon betere results oplevert. Ik ben dan ook erg hyped om naar Genesis 7 te gaan kijken."

Lees ook de terugblik van Ramses.

Stijn van Steenbergen
Stijn van SteenbergenRedacteur/Media ProducerSchrijft over van alles en nog wat, met een passie voor de ontwikkeling van esports binnen Nederland en video content
Stijn van SteenbergenStijn van SteenbergenStijn van Steenbergen