Artikel

FIFA 21 Promo Packs datums en tijden

15 september 2020, 11:37

Promo Packs binnen FIFA 21 Ultimate Team zorgen dat de game vernieuwend blijft. Tijdens een Promo Pack periode worden namelijk nieuwe kaartjes gebracht binnen de game. Dit heeft in de meeste gevallen een verbinding met het echte voetbal. Bijvoorbeeld de Future Stars, waar de toptalenten een geboost kaartje ontvangen. In dit artikel sommen wij de Promo Packs op die wij verwachten na de release van FIFA 21.

Disclaimer: De onderstaande Promo Packs zijn nog niet allemaal bevestigd door EA. Wij hebben een lijstje gemaakt van Promo Packs die wij verwachten terug te zien in FIFA 21. De kans is groot dat er ook nieuwe Promo Packs aangekondigd worden. Uiteraard updaten wij dit artikel bij een Promo Pack release.

Team of the Week

Elke week op woensdag klokslag 19:00 brengt EA een Team of the Week uit. Zoals de naam al zegt zitten hier de spelers in die in de afgelopen speelronde geschitterd hebben. Scoort Cristiano Ronaldo een hattrick, dan is de kans aannemelijk dat hij een TOTW kaartje ontvangt. De uiteindelijke selectie wordt geheel door EA samengesteld. 

Ones to Watch

Spelers die een transfer naar een nieuwe club hebben gemaakt hebben de kans om een Ones to Watch kaartje te krijgen. Een speler met een OTW kaartje heeft de mogelijkheid door het gehele seizoen een upgrade te krijgen. Een upgrade wordt doorgevoerd wanneer een speler in het TOTW geselecteerd is. De OTW Promo Packwordt altijd met de grote release uitgebracht. In de winter heb je een tweede variant voor de winter transfers. 

Embedded content: https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1293637126572081155?s=20

Ultimate Scream

Tijdens Halloween heeft EA de afgelopen jaren Ultimate Scream als Promo Pack uitgebracht. Hierin ontvangen spelers boosts op de meest random statistieken. Zo had je bijvoorbeeld Firmino in FIFA 20 die +19 in verdedigende statistieken kreeg. Hierdoor werd dit kaartje van Firmino een uitstekende box-to-box middenvelder. 

Road to the Final

Binnen Road to the Final staan de Champions League en Europa League centraal. In deze Promo Pack krijgen spelers een OTW-achtig kaartje. Deze wordt geüpgraded nadat het team van de desbetreffende speler een ronde verder komt in een van de twee Europese toernooien.

Black Friday

In de lijst van Promo Packs is Black Friday de enige Promo Pack waarbinnen geen spelers uitgebracht worden. Rond Black Friday brengt EA verschillende Black Friday gerelateerde content uit. Denk aan SBC's en speciale pakketjes. 

Team of the Tournament: Group Stage

De naam zegt het al. Nadat de groepfases van de Champions League en Europa League zijn afgerond, wordt er een Team of the Tournament Group Stage: uitgebracht. 

FUTmas

De Kerstperiode wordt door de FIFA community gezien als een van de leukste tijden binnen FUT. In een periode van ongeveer drie weken brengt EA elke dag erg veel content uit. Zo kan je erop rekenen dat elke dag meerdere FUTmas kaartjes gedropt worden binnen de SBC's en/of objectives. Spelers die erg populair zijn binnen de game worden vaak gekozen in deze Promo Pack waar zij vervolgens een geboost kaartje krijgen. 

Team of the Year

Het Team of the Year wordt elk jaar rond januari uitgebracht. Hierin staan de elf namen die de meeste indruk gemaakt hebben het afgelopen jaar. Er wordt tevens een twaalfde man gekozen. 

Winter Refresh

Rond de Winter worden er natuurlijk weer veel transfers gemaakt binnen de voetbalwereld. EA geeft hier aandacht aan in de vorm van Winter Refresh. De topspelers die een transfer maken krijgen een geüpgradede kaartje om de transfer als het ware te vieren. 

Winter Refresh in FIFA 20

Future Stars

Er zijn op de wereld enorm veel talenten binnen het voetbal. Spelers waarvoor een grote toekomst voorspelt wordt. EA brengt deze talenten in kaart binnen de Future Stars. De kaartjes moeten een indicatie geven van de potentie die de spelers hebben. 

Headliners

Headliners zijn ook in een OTW-achtig jasje gestoken. Spelers die een Headliners kaartje ontvangen, hebben de mogelijkheid om op twee manier een upgrade te krijgen;

  • Als een speler een inform kaartje krijgt.
  • Wanneer het team van de spelers vier keer op rij weet te winnen. Dit is een eenmalige upgrade. 

Shapeshifters

Heb je altijd al met een verdediger in de spits willen spelen? De Shapeshifter Promo Pack maakt dit mogelijk. Spelers worden met een Shapeshifter kaartje uitgebracht op een totaal andere positie. Zo kan je hierbij denken aan een linksback Marcelo van Real Madrid die een aanvallend middenvelder kaartje krijgt. 

FUT Birthday

Elk jaar vier EA de verjaardag van FUT met FUT Birthday. De verjaardag van FUT valt altijd rond het einde van de maand maart. Spelers die in de afgelopen maanden populair zijn gebleken binnen FIFA maken vaak de meeste kans om een FUT Birthday kaartje te krijgen. Naast een boost wordt er altijd iets extra's toegevoegd. Bijvoorbeeld een upgrade in het aantal sterren zwakke been.

Team of the Season

Na een heel seizoen wordt voor elke competitie een Team of the Season gekozen. In korte tijd worden enorm veel goede kaartjes door EA in de game gestopt. Dit is ook de populairste periode om Weekend League te spelen. De TOTS kaartjes worden namelijk in de red player picks gestopt. 

Summer Heat

Summer Heat werd door EA voor het eerst gebracht binnen FIFA 20, nadat het Europees Kampioenschap in 2020 helaas niet kon doorgaan. Elke week werden kaartjes van eerdere Promo Packs opnieuw in pakketjes gestopt. Daarnaast werd er om verschillende redenen aan spelers een Summer Heat kaartje gegeven. Iets wat erg populair was is die in de objectives werden uitgebracht. Hierbij kon je door objectives te voltooien voor een bepaalde speler een steeds beter Summer Heat kaartje vrij spelen. Zo begon je in FIFA 20 met een 85 FUTmas Ferland Mendy, om uiteindelijk een 93 Summer Heat Mendy te kunnen vrijspelen.

Wil jij beter worden in FIFA en vliegend van start na de release van FIFA 21? Dan kun je ook een 1-op-1 FIFA coaching sessie boeken bij Team Gullit. Ongeacht je niveau werken ze samen met jou aan een gedetailleerd trainingsplan en analyseren ze je FIFA 21 gameplay.

Deel: