Artikel

FIFA 21 Ultimate Team: Future Stars

FIFA 21 Ultimate Team: Future Stars

Net als de afgelopen 2 jaar brengt Electronic Arts na Team of the Year de Future Stars promo uit. Een selectie vol met talentvolle spelers die een boost in rating hebben gekregen die hun potentieel weerspiegelt. Vanaf 5 februari zit team 1 in pakketjes, volgende week volgt team 2. Met in team 1 onder andere Steven Bergwijn en Sergiño Dest.

Future Stars is een promo die EA sinds FIFA 19 uitbrengt.De promo wordt als een van de grote favorieten gezien onder de community door het toffe concept. In de Future Stars selecteert EA een aantal toptalenten die een grote boost in rating krijgen die hun potentieel weerspiegelen. De Future Stars promo duurt 2 weken.

Future Stars team 1

In team 1 zitten een aantal erg sterke kaartjes. Voor onze Nederlanders zijn natuurlijk Bergwijn en Dest de meest interessante spelers. Naast de rating boosts hebben een sommige spelers ook een upgrade gekregen in weakfoot of skillmoves.

Future Stars team 2

Op vrijdag 12 februari is Future Stars team 2 uitgekomen. De eerste 3 namen waren al bekend met Reyna, James en Diogo Dalot die een kaartje hebben gekregen met een andere positie. In team 2 zijn er elf extra getalenteerde spelers toegevoegd aan de Future Stars selectie. Geen Nederlander deze keer, maar wel Antony van Ajax.

FUT Future Stars Academy

In de tweede week brengt EA net als vorig jaar tijdens Future Stars de Future Stars Academy uit. De Academy-spelers krijgen specifieke doelstellingen die je kan voltooien om zo maar liefst vier verschillende varianten van de desbetreffende speler kan vrijspelen.

De eerste Future Stars Academy speler is Reinier Jesus van Borussia Dortmund. Je hebt achtentwintig dagen de tijd om alle objectives van deze speler te voltooien en zijn beste kaartje vrij te spelen. De kans is aanwezig dat een tweede of misschien zelfs derde spelers volgen, net als vorig jaar.

Future Stars SBC

In de Squad Building Challenge sectie is Bruno Guimarães vrij te spelen. Hierbij kan je kiezen uit twee verschillende varianten. Een box-to-box een verdedigende middenvelder variant.

Op maandag 8 februari is de Pedro Gonçalves als Future Stars SBC gekozen.

Met de launch van het tweede Future Stars team is Curtis Jones als Future Stars SBC speler uitgebracht. Net als met de eerdere spelers heb je de keuze tussen twee varianten van de speler.

Objectives

In de objectives volgt dus volgende week de Future Stars Academy. Niettemin heeft EA ons al getrakteerd op Future Stars content binnen de objectives.

Moments Tonali

Tot en met vrijdag 12 februari heb je de mogelijkheid om Moments Tonali vrij te spelen in de Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece gamemode. Hiervoor dien je vijf verschillende objectives te voltooien.

Future of Football

Of dat nog niet genoeg is kan je een Rare Players Pack (50k waarde) verdienen door vier objectives te voltooien. Een erg toffe toevoeging, gezien je de objectives moet doen met spelers onder de 23 jaar.

Martijn Rijnbeek
Martijn RijnbeekRedacteurDé FIFA fanaat van Nederland
Martijn Rijnbeek